Till salu inom: ”

chihuahua tik till avel säljes

Tidigare annonser till salu

Söt korthårs tik på över 18 månader, Tiken har stamtavla och säljes på Halvfoder. Fina linjer. Vi vill ha en kull, på nästa löp. Vilket är om mindre än ett halvår. sedan är hon din. Priset är 7500:- på halvfoder. Vi ser gärna att du bor på Gotland eller nära färjorna på fastlandet. Berätta om dig själv, om du är intresserad av avel eller bara vill ha en sällskaps hund. Bilder kan skickas vid intresse. Endast svar med telefon nummer besvaras. Anonyma svar besvaras inte.
Nu söker lilla Majken ett nytt hem att flytta till. Hon är en liten dam på nästan 1,7kg och är patella undersökt med 0,0. Hon har dock ett litet överbett och säljes därför endast till sällskap, ej till avel eller utställning. Majken är en väldigt lugn dam som behöver lite tid på sig att lära känna någon ny. Hon är registrerad i skk och har nyligen fått sin 1års vaccination. Hon behöver komma till ett lugnt och stabilt hem där hon kan få mycket kärlek. Mer information och bilder fås vid intresse.
Hej, med sorg i hjärtat måste vi nu sälja våran chihuahua pga allergi. Hon är 3år och är väldigt litten för sin ålder. Som kräver massvis med kärlek. Vill komma till någon som har tid för henne, hon är rumsren social och älskar att gossa. vikt ca 1.5 KG Hon hade även kunnat få super fina valpar om man är intresserad utav avel FÖRST TILL KVARN