Till salu inom: ”

by malina wiki balklänning säljes

Tidigare annonser till salu

Kjol & Klänning, stl. 40 (M), dam Fin balklänning från märket By Malina, Stil: Wiki Maxi Dress Färg: Powder Pink Storlek: M (ca 38/40) Köpt från hemsidan www.bymalina.com Mer information om klänningen finns på hemsidan. Gott skick, använd endast en gång på bal förra året. Nypris: 3799 Jag är 166 cm lång och klänningen är uppsydd att passa mig med högklackar på, passar därmed även längre och lite kortare personer än mig. Kan skickas, porto betalas av köparen. Kontakta mig gärna på mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Jag säljer nu min balklänning från By Malina som jag använt bara en kväll. Jag specialbeställde klänningen i färgen korall, så det är inte många som äger den i den färgen. Den är i storlek small och kan knytas i ryggen på olika sätt. Klänningen är kemtvättad och precis som ny. Nypris var 3880 kr. Jag är 168 cm lång och bar klackar som var 12 cm höga när jag hade klänningen. Den går annars att lägga upp till önskad längd.
Kjol & Klänning, stl. 44 (L), dam Röd Malina klänning använd endast en gång som balklänning. Storlek L men liten i storleken, brukar i vanliga fall ha S. Wiki är en långklänning gjord i ett lager 100% sidenchiffong med ett sidenfoder. Den har en hög hals och djup rygg med justerbara band som kan korsas över ryggen eller som du vill. Längd från halsen: 144cm Nypris: 3880kr Nedsatt pris pga fläckar (se bild) dock så syns INTE fläckarna när tyger faller och man har på sig klänningen (se bild). Har ej kemtvättats Maila gärna vid fler frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Wiki Maxi Dress by Malina i storlek S. Klänningen är gjord utav 100% sidenchiffong med ett satin och sidenfoder. Den är specialbeställd i färgen korall. Klänningen är använd endast en kväll och säljes kemtvättad i perfekt skick. Den har justerbara band i ryggen som kan knytas på två olika sätt. OBS! På bilderna är klänningen ostruken. Ligger annonsen uppe finns klänningen också kvar. Ni behöver alltså inte fråga om klänningen finns kvar! Nypris: 3880:-
Jag ska ha bal i början av juni och söker nu en ByMalina klänning. Den klänningen jag egentligen är ute efter är den som heter wiki men även santorini shiny mix. Förutom By Malina är jag ute efter en maxi klänning som har djup rygg så om ni har en festklänning hemma som ni vill bli av med så kan ni gärna kontakta mig.