Till salu inom: ”

burfåglar säljes

Tidigare annonser till salu

Inbunden i nyskick. ICA bokförlag 1980. 22*27 cm, 41 sidor. Här får du lära känna fågelns ursprung och hur den beter sig i naturen och bland människor. Olika fågelarter och deras kännetecken beskrivs såsom kanarier, undulater, papegojor, parakiter, exotiska fröätare och insektsätare. Du lär dig även att känna till några vilda fåglar vid husknuten och duvor, prydnadshöns, fasaner och änder. Du får råd om vad du ska tänka på innan du skaffar dig en fågel eller flera som sällskapsdjur och om hur du sköter en burfågel.
Norstedts. 1 uppl. 1980. 246 s. Inbunden. 21,5x14cm. 500 gram. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Ur omslagstexten: BURFÅGEL heter på originalspråket "Jailbird". Den utkom hösten 1979 i USA och blev årets bok och bestseller, allmänt erkänd som Kurt Vonneguts bästa roman sedan "Slakthus 5"- Dess huvudperson är Walter F Starbuck, en liten man som kommer att spela en roll i det stora skeendet som "den äldste och minst firade av medkonspiratörerna i fallet Watergate". Berättelsen om honom och hans hemska samtid är storartad rolig, men bärs också upp av en helig brännande vrede.
Vi är specialiserade på burfåglar men har nu börjat sälja hundprodukter från bland annat Laser lites och 1# All Systems! Exempel: Laser lites Drape från 195kr Laser lites Matless magic från 190kr Laser lites Show Spray från 135kr Laser lites GoStraight 120kr 1# All Systems ProWhitening från 140kr 1# All Systems Botanical Conditioner från 260kr Vi har även borstar och andra tillbehör Vi firar 5år som webbutik - besök vår webbshop idag! www.djuraffaren.se
När man skaffar fåglar så gör vi det för vi älskar fåglar. Men så händer det som ingen vill ska hända , vi kan inte ha kvar fågeln av olika orsaker, t.ex astma eller ändrade familjeförhållande. Här kommer Fågelparadiset in. Vi tar emot alla arter av burfåglar Vi har fåglarna i vårt hem där dom flyger fritt Vi har burar men dom är öppna dygnet runt Vi har fåglarna livet ut. Vi har stor fågelvana 073-7726067
Modernista. ou uppl. 2010. 164 s. Häftad. 20x12,5cm. 210 gram. Nyskick. Ur baksidestexten: GAME OVER är en sångbok för bottenlösa röster, för pojkar, fågelbarn, älskande och dödsdömda. För klottrare, flyktingar och sommarbarn som sjunger upp ett luftrum där identiteten inte längre är en burfågel, kroppen inte längre en funktion. Den muterar och rostar, brinner och åldras. Viktor Johansson är född 1983 och bor i Uppsala. För diktsamlingen KAPSLAR (2007) mottog han Borås Tidnings Debutantpris. GAME OVER är hans tredje bok.