Till salu inom: ”

bumbo säljes

Tidigare annonser till salu

Just nu har vi Påskkampanj på Bumbo Babysits. 449:- ord.499:- blandade färger Sitsen kan kompletteras med en lekbricka. Bumbo är suverän till den lilla babyn, när du vill att babyn ska kunna vara med och sitta stadigt och säkert. Perfekt i tvättstugan, när du tar en dusch etc. Kampanjen finns hos: Babyproffsen Södermalm, Hornsgatan 86, 08-6687400 Babyproffsen Kungsholmen, Fleminggatan 67, 08-6502200 Babyproffsen Länna, Nyckelvägen 2, 08-7717700 Fler erbjudandne på www.babyplanet.se
Vår dotter har älskat denna, för att hon har kunnat sitta upp och vara med mer! Stolen kan användas från 3 månader, eller så snart barnet kan stödja sitt huvud själv. Den är skålformad och helt anpassad till de små kropparna vilket gör att ryggen avlastas.Bumbo är utformad så att barnets kroppsvikt varsamt håller barnet på plats. Den är gjord av giftfri polyuretanplast som är ett mjukt skumplastmaterial som är tåligt och lätt att torka av. Denna är grönturkos och i mycket fint skick.
Bumbo är speciellt utformad för små barns ryggar, då öppningarna för benen sitter högre än barnets stjärt. Bumbos form avlastar ryggen! Bumbo kan användas både utomhus och inomhus, från 3 månader, eller så snart baby kan stödja sitt huvud själv. Bumbo skall användas på golvet på ett plant underlag, och stimulerar barnen och gör dem gladare. Bumbo är gjord av ett mjukt skumplastmaterial, som är tåligt och lätt att torka av. Vikt: 1,5 kg. Mått: diam 35 cm, höjd 23 cm.
I princip oanvänd och i orginal förpackning. Först till kvarn. Endast 300 kr eller högst bjudande. Bumbo Baby Sitter är den enda babysittern i världen som erbjuder små barn ett sittande perspektiv.Bumbon har öppningarna för benen högre än barnets stjärt vilket avlastar ryggen. Bumbon kan användas både utomhus och inomhus så snart babyn kan stödja sitt huvud själv. Bumbo är gjord av ett mjukt skumplastmaterilal som är tåligt och lätt att torka av. Passar barn mellam 5 och 10 kilo eller 3-14mån. Gjord i giftfri polyuretanplast utan skadliga mjukgörare.
Bumbon har öppningarna för benen högre än barnets stjärt vilket avlastar ryggen. Bumbo kan användas både utomhus och inomhus (på plant underlag) så snart babyn kan stödja sitt huvud själv. Bumbo är gjord av ett mjukt skumplastmaterial som är tåligt och lätt att torka av. Passar barn mellan 5 och ca 10 kilo eller 3-14 månader. Gjord i giftfri polyuretanplast utan skadliga mjukgörare. Endast svar på mail. Hämtas av köparen.