Till salu inom: ”

btn bakgrund säljes

Tidigare annonser till salu

Har ett 150L (95*40*40) med BTN slimline bakgrund. BTN Slimline bakgrunden är monterad ca 4-5 cm från bakkant med insug nere till vänster och utblås uppe till höger så man kan dölja ett eventuellt ytterfilter därbakom. Finns massor med stenar och rötter också. Doppvärmaren på 300w. Eheim Pick Up 2010 innerfilter för akvarium upp till 160L Har två nya lysrör med reflektorer så blir starkt och fint sken. Även bänken ingår med bra förvaringsmöjligheter. Har fler bilder på mejlen Och kan fraktas efter överenskommelse.
Hej!! Vill här nu sälja mitt svarta möbel akvarium på 250 liter med heltäckande lysramp med dubbla lysrör och BTN Rocky. 1 inner filter med filter material som placeras bakom bakgrunden samt en cirkulations pump. Ingår Massa tillbehör allt du behöver för att ha ett fungerande kar! Fiskar ingår ej men kan köpas med om intresse finns. Vill ha 2000 kr för paketet eller 1500 om det hämtas ihelgen! Akvariet finns i Mariefred! Ring för mer info
Säljes p.g.a. bristande intresse. Köptes nytt -00. Pump byttes -06. Ljusramp och lysrör byttes nov-11. Komplett med sällskapsfiskar & växter (de flesta äkta, 4 mindre i plast). Bakgrunden (typ bergvägg, ej BTN) limmad i bakre glasruta. Div. tillbehör medföljer (rot,lavastenar,mat,spannar,bottensug,magnetskrapa m.m.) Allt säljes tillsammans! Skicka sms vid intresse då jag jobbar oregelbundna tider,så hör jag av mig så fort jag kan. 1500 kr, prutat och klart!
Hej jag har ett 400l juvel i bokfaner i mycket fint skick det sitter en slimmline btn bakgrund i karet finns även malavirock o torn samt en massa anda tillbehör pris för hela paketet 3200kr, har även en ställning med 9x60l samt en hel del kar i storleken 60-250l pris för ställning o övriga kar disk vid intresse mvh micke 0705899175 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Vi har skaffat större akvarium och säljer nu det gamla på 230L. Vi har använt det som saltvattenakvarium och innan det som ciklid sötvatten akvarie. Det medföjer en pump som heter Rema Filstar XP3 samt ca 15-20kg akvariegrus och en BTN bakgrund. Måtten på akvariet utan bänk är: L:67cm B:57cm H:61cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.