Till salu inom: ”

bortsprungen katt säljes

Tidigare annonser till salu

Han sågs senast fredagen den 20 maj hemma i Groland 134, Spekeröd och vi saknar honom så jättemycket! Han är ett år gammal, kastrerad, har en vit fläck under hakan och längst ner på magen samt har en öronmärkning 5097-N. Han pratar mycket och är väldigt kelig, lite skygg för främmande men ändå nyfiken. Han kan ha smugit in i någons uthus, garage el. liknande och då kanske blivit instängd? Vi skulle bli väldigt glada om någon hörde av sej ifall de sett honom, ev. även påkörd. Tack på förhand! Liliane och Tord.
Har du sett vår älskade katt Ebba? Hon försvann från kärnvägen i lördagskväll (4/6). Vi är nyinflyttade i området och oroliga att hon inte känner igen sig/hittar hem. Ebba är en blandraskatt med svart/vit långhårig päls. Hon hade ett halsband med hennes namn och vårt telefonnummer vid försvinnandet. Ebba är inte van att vara ute så hon är säkert rädd och ligger gömd någonstans. Har du sett en svartvit katt som du inte känner igen i ditt område på östra ersboda, eller har du övriga upplysningar att ge, snälla ring!
Kiwi (3 år, honkatt) försvann från sitt hem i Tibro, måndagen den 6 juni runt kl 12. Hon är inte så van i Tibro då hon är relativt nyinflyttad från Tidaholm och inte har varit ute mer än lite under uppsikt från sitt nya hem tidigare. Kanske är på väg mot Tidaholmshållet? Hon har ett svart/rosa halsband med en adresstub samt bjällra. Hon kommer ofta om man visslar på henne. Ring Sandra, 070-4082881, Berith, 076-794 1801 eller Olof, 070-7815740 Hjälp oss hitta underbara Kiwi! Vi och hennes kattkompis saknar henne massor!
Hej! På kvällen lördagen den 11e juni 2011 försvann vår lilla sköldpadddsfärgade honkatt Cindy från vår lägenhet i Bergshöjden i Hallonbergen, Sundbyberg. Hon är kastrerad och även tatuerad i örat (5136P). Hon är en s.k. bonnkatt och är rätt liten till växten. Hon har aldrig tidigare varit utomhus så vi vågar inte gissa på hur långt bort hon kan ha kommit. Alla tips mottages dygnet runt! MVH Sandra & Pontus
Vår katt Vegas försvann den 20/7 (onsdagkväll vid 20-tiden) från Kaplanvägen i Upplands Väsby, han är 2 år, kastrerad, tigrerad cremefärgad med röda ränder (särskilt på svansen) vita morrhår, mörkgula ögon, grön öronmärkning vänster öra (3307H). Vegas kommer alltid in på kvällen och är ute i omgångar endast när vi är hemma. Han är anmäld försvunnen hos Polisen, SKK och lokala veterinärer och katthem mm Vi och vår gammelkatt saknar sin kompis... ***Nya uppgifter**** Vegas blev sedd vid McDonalds i Stäket den 9/8- snälla håll utkik!