Till salu inom: ”

border collie australian shepherd blandras säljes

Tidigare annonser till salu

Har en fin Border Collie blandras tik som jag har tänkt para. Hon är en blandning mellan bordercollie och australian shepherd. Men det man ser mest utav är BC. Hon har ett otroligt bra psyke, är lyhörd och lättlärd. Tränar henne dagligen och har även gått några kurser (valpkurs, rallylydnad, freestyle...) Mejla om detta låter intressant, skriv vad du har för tankar, om du har frågor osv. :)
Trevlig tik säljes då hon inte fungerar som vallhund, hon är tre år och har en god vardags lydnad och är mycket lyhörd, snäll mot andra hundar och djur. Gillar att mysa i soffan och vill ha ett hem där hon inte behöver vara ensammen så mycket på dagarna, är ju en blandning som behöver mycket motion och stimulans. Blandning mellan Border collie, Australian shepherd och Finsk lapphund. Reg i JBV Vaccinerad Chippad och Avmaskad.
Nu har det blivit dags att hitta en snäll och kärleksfull familj lille Nike. Hans mamma är blandras med border collie/Australian Shepherd och pappa är Australian Shepherd. Nike är född 2013-04-19 0ch kommer vara färdig att flytta tidigast 14 Juni. Han är då *vacc, *idmärkt, *vet,bes, *avmaskad 3 gånger, *Dolda felförsäkrad. Nike är ensam i kullen, men blir van med mina andra hundar och mina katter. Nike vill bor hos en aktiv familj som tycker om att leka och busa. Mamman är mycket social och vallar inte. Gammelmormor finns att träffa. 1500 kr när man tingar Nike som man ej får tillbaka om man ångrar sig. Välkommen att ringa. Ej avbet eller fodervärd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi måste minska våran flock pga. sjukdom. Maja är blandras med Australian Shepherd/Golden. Hon är född 131029 och är äldre än 8 veckor. Maja är lite blyg och skäller på människor och hundar ibland. Hemma är hon en snäll och glad hund. Hon är inte rumsren än. Maja är koppelvan. Hon är vacc, reg i jordbruksverket.Vet,bes, Pris på Maja är 3000 kr. Stella är blandras med border collie/ bearded collie/ springer spaniel. Hon är född 140126 och är vacc två gånger. vet,bes, idmärkt. Hon är en aktiv självständig tjej. Hon är koppelvan. Pris 5000 kr Endast seriösa är välkommen att ringa. Storasyster finns att träffa.
Vi har kommit fram till det svåra beslutet att hitta ett nytt hem åt vår fina Nessie. Tyvärr kan vi i dagsläget inte ge henne den tid, träning och aktivering som hon kräver och förtjänar. Nessie är sju månader gammal. Hon är blandras mellan australian shepherd och border collie. Hon har en väldigt fin red merle teckning. Tyvärr så blir hon väldigt osäker vid hundmöten, skäller och drar i kopplet. Detta är ett problem som hon måste tränas på! Hon är van vid småbarn men kan vara ganska "på". Hoppar upp och vill leka, vilket inte är så uppskattat av alla. Hon vill komma till ett hem där hon får mycket kärlek, uppmärksamhet, motion och mental aktivering. Du ska ha erfarenhet av brukshundar (helst dessa raser), gärna intresserad av att börja träna agility, lydnad, spår, vallning eller andra roliga hundsporter. Vår äldre hund vill inte acceptera henne så vi vill gärna hitta ett nytt hem så snart som möjligt. Är du intresserad och vill veta mer så skriv till oss och berätta kort om dig, dina hunderfarenheter och vad du kan erbjuda Nessie så kontaktar vi dig med mer information. Rätt hem är viktigare än priset!