Till salu inom: ”

bord och 4 stolar mio dynor designtorget säljes

Tidigare annonser till salu

Har ett litet matbord ca 1x1 m med en liten förlängningsskiva och låda. Fyra tillhörande stolar med mörkblå sitt dyna. Perfekt till en etta när man har snålt om plats, eller bara vill ha ett litet bord. Bordet är i fint och stabilt skick. Dock lite små repor i skivan som lätt döljs med en löpare, eller för den händige att slipa ner. Måste bort omgående. Ingen kontakt via Mail!
Bord med 4 stolar inkl dynor, jag tror att bordet heter Jokkmokk från IKEA. Bra skick, dock några repor på bordets ovansida. För den händige går det säkert att fixa till. Man kan även betsa eller måla bordet om man vill ha det i en annan färg. 500 kr men billigare vid snabb affär, kan även tänkas byta mot en kista som är stor och i ok skick. Maila om förslag. Jag nås lättast via mailen då jag kolla den varje dag, testa annars på mobilen.
Indio bord 180 x 100 cm 2 iläggsskivor om 50cm styck hör till vilket kan ge en total längd 280cm, höjd 78cm. Bordet är mycket stabilt med rejäla ben. Notera bredden då bordet är specialbeställt för att vara lite bredare än de normala 90 cm. 10 personer äter lätt vid bordet. Benen går att skruva loss. Sitter med 2 rejäla bultar på varje ben. 8 st mio stolar med stoppad skinn dyna. Nypris för stolarnaMio var 1500 kr/st. Allt i skick som nytt och kvitto finns på allt. Hör av dig om du vill se fler bilder. Bilderna och färgerna blir inte bra med mobilen men det ser jättebra ut I verkligheten.
Hej tänkte nu förnya lite hemma. Jag har 6 stycken nyrenässans stolar som jag vill sälja och alla är i varierande skick och några dynor skulle behövas stoppas om, dom har blivit dippade svarta med plastidipp vilket gör att det är lätt att rycka bort färgen om man vill ha den originala ek färgen. Stolarna har ett gäng år på nacken och är därav lite rangliga men fungerar fint att använda till vardags och har med andra ord bra kvalitet för sin ålder. Stolarna är även perfekta att ha om man vill ha som prydnader i en studio eller liknande. Pris för stolarna : 4500 kr , York bord mio : 3500 kr (nypris 5995:-) https://www.mio.se/produkt/york/25938422 Paketpris bord+ stolar : 7500 kr Sökord : Rokoko , Barock , svarta stolar , antikstolar