Till salu inom: ”

bord akvarium säljes

Tidigare annonser till salu

Ett 250 liters hemmagjort akvarium säljes. Säljes med allting i, fiskar: 6 Tigerbarber, 4 stora Scalarer, 7 orange-röda platys. + några små jag ej vet namn på. Med följer även 1 leopard-mal rätt stor, 3 pansar malar varav en är väldigt stor, resten små. Allt inuti följer även med så som grus, stor döskalle, slott, bil, växter, snäckor, stenar, termometer, doppvärmare, lampa, mat, vatten dunkar och pinne. Pump och slangar osv följer med och även bord och duk.
Jag säljer nu mitt 60 L akvaruim p.g.a inget intresse av det längre. Det står på en slagt skumgummimatta så att det inte ska skava på bord eller liknande. I priset ingår även: Sanden Två grenar Pump Termometer Hov Slang som används till rengöring av akvariet Temperatur mätare ( som gör rätt temperatur till fiskarna hela tiden ) Har ni några andra frågor är det bara till att maila eller ringa. Med vänliga hälsningar Johanna Svensson
Hej, nu säljer jag mitt akvarium för att jag har tröttnat på det, det är helt och fint! Jag tror att akvariumet är på 42liter, det ingår 2 malar och 1 black molly, stenar, grus, pump, håvar, mat och massa, massa annat Bordet på bilden ingår oxå! Jag vill bli av med det så snabbt som möjligt, hade tänkt 600kr för alltihop men det kan bli något billigare vid en snabb och smidig affär! Akvariumet går inte att hämta direkt då jag måste göra rent allt osv när jag vet om någon vill köpa det :) /Kristoffer
Hej! Säljer mina möbler pga av flytt. Allt är i bra skick och är nästan nya. två skinn fåtöljer, nypris 6500:- (för ca.1 år sen). Vill endast ha för dom 2000:-. Matta storlek, 230x160. mycket ba skick på den. kostar nypris 2000:-, jag vill ha 500:- för den. Tv bord, storlek 55x150 cm. jag vill endast ha 200:-. Fisk akvarium med stånd, nästan helt ny. nypris 1 800:-, jag vill endast ha 800:- för den.
Hej! Jag säljer min fin akvarium på grund av flytt av märket JUWEL. Allt som ingår ser ni på bilden men det är ett bord, pump och filter, röda små stenar, dödskalle, fina sten, träd, och massa annat. Lampan funkar perfekt nyligen byt. Totalt kan jag tänka mig att det har kostat 1200 kr. Ring för flera frågor. Pris kan diskuteras vid snabbaffär.