Till salu inom: ”

body shape maskin för rynkor säljes

Tidigare annonser till salu

BodyShape Maskinen reducerar rynkor, dubbelhaka, gäddhäng, mage, insida lår, celluliter. Drar i hop synliga blodkärl. Det är en naturlig process där du kissar ut det vi löser upp med maskinen. Maskinen både drar i hop din underhud så mätbara resultat sker, och gör så att fettcellerna alldeles under huden släpper fettet i från sig. Behandlingen är smärtfri! Den enda biverkning är att du blir kissnödig! Din hud blir slät och mjuk:) Maskinen är lite använd :) Det går bra att meila eller ringa ang. frågor.
Maskin med ultraljudsvågor som slätar ut rynkor, reducerar celluliter och fett. Har varit visad på The Doctors på Tv. Mätbara resultat efter första behandling. Lite använd, ring för mer info
Maskinen som skonsamt reducerar fett, ärr, rynkor. Lyfter byst m.m. Perfekt för dig som har någon sorts skönhetssalong eller annat hälsoföretag. Unik maskin som både reducerar fett och rynkor. Månadskostnad 4200:- Friköp 198.000:- exkl moms.
Maskinen som skonsamt tar bort fett, rynkor, acne, o.s.v. En maskin för dig som vill utöka eller starta egent inom hälsa/skönhet. Säljes p.g.a. ändrade förhållanden. Nypris 470000.
Tillfälle att köpa en kroppsformnings maskin genom att ta över ett hyreskontrakt! Kunderna minskar magen rejält/behandling! Det är ca 33 månader kvar för ca 4500:-/månad+moms! Den är synnerligen effektiv och har efter en behandling på 10 gånger som mest medfört att en kund minskade 15 cm på magen! Du sparar över 100 000:-! + köp nu och få ett rese presentkort värt 3000 kr på köpet! (Övertagandet måste godkännas av Wasa kredit) En icke kirurgisk behandling som ett synnerligen smart och vettigt alternativ till t ex Gastricbypass! Helt utan smärta! Mycket billigare dessutom, och Du får tid för behandling mycket fort! Man behandlar både slapp hud och fettdepåer. Dessutom kan alla hudtyper behandlas. Huden värms upp med hjälp av radiovågor, och detta ger omedelbart kontraktion av kollagener i huden, samtidigt som huden inom loppet av 2-6 månader fortsätter att stimulera kollagentrådar och nyproduktion av kollagen! Resultatet blir en fastare och ungdomligare hud med mindre, eller inga rynkor! Behandlingen ökar cirkulationen av blodet och lymfsystemet vilket resulterar i utrensning av metaboliska slaggprodukter. Resultatet blir en mer vältränad kropp med mjukare, slätare och fastare hud! Eftersom det är en naturlig process, tar det mellan 2-6 månader innan det slutgiltiga resultatet infinner sig! Mer info finns att få, bara maila frågor osv så svarar vi.