Till salu inom: ”

blocket se hela sverige husvagnar husbilar husvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Unikt borstkoncept med v-formade strån i silikon och gummi. Tar enkelt bort till och med hund- och katthår. Kan även användas till bil, båt, husvagn/husbil, i hemmet samt utomhus i t.ex trädgården. Beställ direkt från vår hemsida: www.magicbrush.se Vi har tusentals nöjda kunder i hela Sverige. Vi vill gärna att du blir en av dem. Prova hemma i lugn och ro i 30 dagar. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd returnerar du varan till oss och får pengarna tillbaka.
Fin inne och ute.Fuktfri. Besiktigad till oktober 2012. Stort yttertält som använts en säsong. Grupp i båda ändar, sovplats för 4-5 personer. Tvättrum. Nya däck. TV. Elpatron, varmvatten. Min/vår digitalkamera är ganska dålig! Om du vill se bilder interiört så titta på andra vagnar som är till salu. Sök på Knaus Azur 530 T, husvagnar/husbilar, hela Sverige så får du hela listan - där kan du se hur de (och vår) ser ut. Årsmodell 88!
iBike är hopfällbar och lätt att ta med sig. Den går lätt att stuva in i ett litet utrymme. Perfekt för husbilsägare. Autostart, med en enkel knapptryckning kommer du iväg istället för att trampa på pedalerna. Funktionen fungerar upp till 6 km/h. Svensk design och kvalitet. 250W borstlös motor med 1 års garanti. 6-växlad. Steglös effektökning med 12 sensorer. LCD display med 3 effektlägen. 10AH x 24V. Laddtid ca 6 timmar. Räckvidd upp till 50 km*. Färg: Röd, svart. skickas fraktfritt i hela sverige Pris: 9 995,-
Unikt borstkoncept med v-formade strån i silikon och gummi. Tar enkelt bort till och med hund- och katthår. Kan även användas till bil, båt, husvagn/husbil, i hemmet samt utomhus i t.ex trädgården. Se demofilm och beställ direkt från vår hemsida: www.magicbrush.se Vi har tusentals nöjda kunder i hela Sverige. Vi vill gärna att du blir en av dem. Prova hemma i lugn och ro i 30 dagar. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd returnerar du varan till oss och får pengarna tillbaka.
Husbilar/Husvagnar av stort intresse Bli av med fordonet redan idag!! Har ni försökt med att lägga ut annons och försöka sälja er fordon eller känner att ni helt enkelt inte orkar lägga ut en massa tid. Ja då har ni hittat rätt jag köper Husbilar/husvagnar Bli av med den idag luft luren och du har fordonet såld. Intresse över hela Sverige Ring oss Tel:0736-897970 Mvh Roy