Till salu inom: ”

blocket se göteborg kattungar säljes

Tidigare annonser till salu

S*Fjälltoppen´s Katteri har två söta ragdoll tjejer tillsalu efter Mor: S*Fjälltoppens Elizabeth Arden, rag g Far: Chayim Aiko Ragdolls*PL, rag n03 Fiona, rag f04 (brun sköldpaddsmitted) Flora, rag f04 (brun sköldpaddsmitted) De är födda den 8 November och leveransklara tidigast den 1 februari 2011 Leverans kan ske till flygplatserna i Stockholm/Göteborg. Vid Leverans är kattungarna: *Minst 12 veckor gammal *Registrerade i Sverak med stamtavla *Doldafelförsäkrade 3 år i Agria *Vaccinerade *ID-märkta med chip *Avmaskade *Veterinärbesiktigade Pris från 6000:- Vid intresse så ring eller e-posta Ni får gärna komma hit för en titt å bekanta er med flickorna.. Hemsida: www.rag.se
Vi önskar tillskott i vår familj i form av en liten kesse eller två, då vår gamle inte är med oss längre. Han/de skulle få ett gott, kärleksfullt hem med bra mat(Hills eller dylikt), massa leksaker och klösgrejer. Då både jag och min sambo har växt upp med katt så finns både kunskap och intresse! Vi bor i en stor lägenhet med balkong (som kommer att nätas in) i centrala Göteborg, så den/de kommer att bli innekatter men glada, älskade och välskötta sådana. Då jag har tagit hand om/räddat många vuxna katter, vill vi nu ha kattungar eller ungkatter denna gången.
Våran norska skogskatt har fått väldigt fina kattungar. Den vita långhåriga pojken har ett blått och ett brunt öga (2500). Den vita med klarblåa ögon är en liten flicka(1500) samt den lurviga grå-vita(1500) och den korthåriga grå-vita med otroligt fin teckning(1000). Alla är friska, pigga och mycket tillgivna. Jag har även avmaskat de en gång. Pappan är tyvärr okänd. De är 12 veckor nu i helgen och efter lagen redo att lämna mamman och flytta till ett nytt hem.
Just nu har vi 2 ocicat småttingar kvar till salu från vår "orm-kull"! Det är en brunspotted hona som heter Cobra Style och en blåspotted hona som heter Blue Racer. Töserna är fulla av bus och det är verkligen full rulle :) De säljs som sällskapskatter och åtföljs av kontrakt. De är leveransklara i slutet av februari ungefär. De är då registrerade, chipmärkta, vaccinerade, veterinärbesiktigade etc. Kika gärna in på vår hemsida för att se mer info om de små och föräldrarna. www.powerspots.se Det finns även chans för hjälp med leverans då vi åker runt en hel del på utställning runt om i Sverige. Leveranshjälp kan bl.a. ordnas till Stockholm & Göteborg med omnejd.
Hej, Sjuksköterska som bor ensam i bostadsrättslgh, i ett trähus i ett parkområde m bokträd i skogsbryn. Strax utanför Gbg. Född och uppvuxen med alla sorters djur. Nu söker jag en kärleksfull, snäll & mkt personlig innekatt f lång vänskap & sällskap. Helst blandras el oriental, en katt som är lite som en hund;) Skaffar även en kattunge till som sällskap för denne vb. Erbjuder mkt tid och kärlek. Sänd ett gärna mail m bilder. Mvh