Till salu inom: ”

blocket portastudio säljes

Tidigare annonser till salu

Zoom PS-04 4-kanalig portastudio. Den är kanon. Lättanvänd med mycket bra ljud i den inbyggda micken! Särskilt med inspelning av akustisk gitarr. Har gjort 3 demos som faktiskt låter mycket bra trots ej tidigare erfarenhet av inspelningar. 700 kr INFO: * Inbyggd mikrofon * Ingång för mick, bas eller gitarr. * Ett gäng effekter. * Flera gitarrstärkarsimulatorer + för bas. * Upp till 16 spår. * Tror det är 4 spår med resten virtuella. * Instruktionsbok och adapter finns. * Orginal kartong medföljer Nås på telefonen mellan: 07-23 alla dagar
Tänkte sälja min gamla trotjänare, har spelat in fantastiskt mycket på den! Extremt enkel att använda och det blir ett skitbra resultat. Enda felet på den är att nollställningsknappen för räkneverket har gått sönder men det är inga problem att nollställa ändå. Transformatorn är från Storbrittanien så man måste ha en adapter, kostar 79 kr på Netonnet. Hittar inte min i skrivande stund men gör jag det så skickar jag med den. Kan skicka den, köparen står för frakten.
Säljer nu min Porta studio. Spela in din egen musik hemma!! 16 kanaler och fungera utmärkt. På en kanal fattas en plastknapp (nedre raden, tredje från höger) men kan styras som vanligt med pinnen knappen sitter på. Sen fattas det en plastbit under cd-spelaren. Annars är den i utmärkt skick. Bruksanvisning medföljer. Frakt 235kr Eller upphämtning i Emmaboda. Prutare undanbedes den är jävligt billig som den är. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Roland VS-880EX portastudio. 16 spår hårddiskinspelning med 128 virtuella spår, 8 spårs samtidig inspelning och uppspelning. 20-bit A/D and D/A-omvandlare och inbyggda multieffekter med bland annat: reverb, delay, chorus, COSM gitarrförstärkarsimulation, et c. Mer info på: http://www.roland.se/products/productdetails.aspx?p=482 Hämtas i GBG. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill byta min Roland VS-880EX till en porta med solid state-minne eller minneskort. Denna har hårddisk och mitt boende gör det svårt att isolera den så att ljudet från hårddisken inte tas upp i mikrofonerna. Den är i väldigt bra skick, varken jag eller den tidigare ägaren har använt den speciellt mycket. Jag har vad jag som verkar vara originalväskan till den, och har skrivit ut hela manualen på 144 sidor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.