Till salu inom: ”

bladelius thor advantage s 101 säljes

Tidigare annonser till salu

säljes en bladelius thor advantage s 101 i toppskick den här förstärkaren är uppgraderad o nyservad i juli kvitto finns .2 ringtjänor i den strömstark 1800va kraft finns o blir över 2+150+15 watt till efter byte av en del komponeter för uppgraderingen säjer dom.fjärr o manual o kvitto på servisen finns. prutat o klart snackareundanbedes. helst avlyssning före köp. (har även en advantage freja cd som är i toppkick som passar kanon om intresse finns säljes för 5500kr)
Vi har bytt in en Thor 1:a till Mint condition, med Advantage-fjärr i aluminium Helt balanserad 22 kg 1,8 kVa trafo 2x150W Cinema tru put-funktion Nypris 22 500:- 12 mån garanti på allt Advantage/Bladelius nyare än 10 år! Om företaget Vår butik finns i Sävedalen, nära E20 mot Stockholm och ett par km från Göteborg. Här kan du lyssna i 5 olika ljudrum med olika inriktning och prisnivå. Ca 15 anläggningar finns uppkopplade ständigt. Här samsas små rörförstärkare med stora transistormonoblock och streaminglösningar från en tusenlapp till trehundra tusen. On-wall, biorum, tre rena Hifi-rum och en begagnathörna! Välkommen!
Balanserade ingångar & Rca, går att programmera texten till ingångarna. Originalkartong, tunga metallfjärren och bruksanvisning finns serienummer 0015 Skall även gå köra som rent slutsteg, 2x150W med underbart ljud och ljudbild. (Ev. Kan cd:n säljas också, SACD) Kolla in testerBladelius produkter om du ej hört dem själv. Samma design och konstruktör Mikael Bladelius som till den prisade Thor 3 som fick utmärkelsen Bästa High-end förstärkare av ljud och bild. (Den kostar 32papp) säljes enbart till förmån för bio-ljud och platsbrist.. Min utr på de bilder med Lila draperi i bakgrunden. Tveka inte att ringa om du har någon fråga eller fundering. De är en förstärkare långt över genomsnittet.. "kanske i topp" som verkligen levererar! Sökord Marantz Rotel Naim Linn Copland Hegel Primare GamuT
Hej, Nu gör jag mig av med min Thor. En fantastiskarbetshäst som klarar allt med bravur. Det är den första Thor som Bladelius byggde. Enligt vissa den bästa. En helt fantastisk maskin som är helt outröttlig. Rejälare bygge under 50.000kr finns nog knappt. Strömkälla på 1,8kva! I mint condition, låda och fjärr finns. Skickas inte utan hämtas i centrala GBG. I vissa fall kan vi diskutera lämning mot ersättning. Ring eller sms:a. Mailen fungerar ej.
Bladelius Thor mkI (Advantage Thor) Säljer min bladelius Thor Mk I inkl mjölner, serienummer 0009, dubbla trafos i den här modellen, jämfört med de modernare som bara har en. För tung för att skickas, upphämtning gäller. Jag är dock till viss del mobil om så skulle krävas. Ett kraftpaket som driver nästan allt.