Till salu inom: ”

bioforce biotta sellerijuice eko 500ml säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en av mina favoriter, en charmig gitarr med ett gott blues-sound. Har för många gitarrer, så en ska bort. Den närmsta beskrivningen jag kan hitta på internet över vilken modell det är, är "EKO 100/M" och det skulle innebära att den kommer från tidigt 60-tal. Modellen är ganska smal, en slags slim-archtop. Den finns på bild här (den vänstra): http://www.fetishguitars.com/html/eko/catalogues/62/12.html Som du kan se på bilden, så skiljer sig min något i färg, men inte i övrigt utförande. Det finns, som sig bör på en gammal gitarr, en del sprickor i lacken, och den har lagats en gång på baksidan. Jag har själv bytt stämskruvar på den. Inget av detta påverkar ljudet, utan gitarren låter väldigt fint. Inget fodral eller case finns. Jag kan skicka gitarren, och får återkomma om fraktkostnad i så fall (DHL). Frakt betalas av köparen. Annars kan jag ses i Alingsås eller Göteborg för överlämning.
Vlna 3 EKO fristående kamin 12 kW - Visningsexemplar till nedsatt pris! Fristående kamin av stålplåt. Kaminen syftar främst till att brukas frekvent för uppvärmning, d.v.s. inte bara för myseldning. Modellen har en robust design som är uppbyggd efter radiatorprincip - för maximal värme och effektivitet. PRODUKTBESKRIVNING: • Europeisktillverkad kamin på 9 kW. • Lever upp till EN13240 standard, samt Boverkets BBR krav. • Sekundär luftspolning skyddarglaset från att sota igen. • Extern lufttillförsel (EKO-AIR-IN) är standard. • Mått (B x H x D): 500x870x500 mm • Försedd med en omgivande mönstrad plåt (cover), för en effektivare värmespridning och en dekorativ siluett. Ordinarie pris: 12.150 SEK + cover 1.250 SEK Nu: SEK 9.995 SEK + cover 995 SEK Besök gärna vår hemsida www.mygind.se för ritningar och information om våra erbjudanden och övriga produkter som skorstensrör, adaptrar eller andra anslutningstillbehör! Eller besök vårt showroom i Höör. Välkommen!
Nu gör vi plats för annat och säljer iväg våra Bärselar Active Ecokolgisk färg valnöt och Synergi vit. Active Eko 995kr och Synergi 895kr Gäller så långt lagter räcker. Ord pris 1295kr och 1395kr BabyBjörn Bärsele Active är perfekt om du och och din familj lever ett aktivt vardagsliv. Ryggstödet ger stadga i ländryggen och hjälper till att avlasta axlarna. Från nyfödd (3,5kg) upp till 12 kg.
Boken är i mycket fint skick. Omslag finns i fint skick. Bonniers 1998, Inbunden medskyddsomslag, 358 sid, 16x24 cm,(DeT ISBN: 9100565709)Vem var Billy Blake, annat än en av de många uteliggare som håller till på Londons gator? Varför hittades han ihjälsvulten i ett av stadens mest förmögna kvarter? Och hur kunde han ligga och dö av hunger i arkitekten Amanda Powells garage, alldeles intill hennes välfyllda frysbox?Journalisten Michael Deacon ser som sin uppgift att tränga djupare in i denna gåtfulla historia. Många begravda hemligheter väntar på att avslöjas. Historien om Billy Blakes död är också historien om hur olika livsöden på ett olycksdigert sätt kommit att korsa varandra. Med böcker som Skulptrisen och Blomsterkronan har Minette Walters blivit den stora sensationen inom 90-talets kriminallitteratur. Och med Eko förför hon oss på nytt. En farlig bekantskap
Månpocket 1996. 286 sidor. Gott skick. Recension: lördagen den 24:e januari 2009 Tystnad och eko ( Sun Axelsson) Största delen av berättelsen fick mig äventyrslysten. Hennes miljöskildringar av ett Grekisk ö innan charterturism. Hon umgås bland konstnärer i alla dess skepnader, och hon är själv en, eller på väg. Hon vill, kämpar med sitt självförtroende och sina känslor till mannen som skall komma att bli hennes make. Vi får följa med i bil genom Europa, först en glödande Andrea, ung men självsäkrare och kanske förälskad. Bröllop i Sverige och så kastas vi in i bilen igen, men denna gången blir det hårt och en annan Andrea sitter i passagerarsättet. Upplagd av Kirudd