Till salu inom: ”

bilstol akta graco duoflex bruksanvisning säljes

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolen är godkänd i framsätet för bakåtvänd åkande för barn mellan ca 5mån och 4/5 år eller upp till 25kg, i baksätet bakåtvänd mellan ca 5mån och 18kg med stödben. Stolen går att vända och använda den som en framåtvänd bältesstol och då sätts den fast med bilens trepunktsbälte och då är den godkänd för barn mellan 15-25kg. Komplett inklusive fästremmar, stödben och bruksanvisning. Bilbarnstolen är naturligtvis aldrig krockad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en begagnad bilstol i bra skick! Nypris 2995kr! Säljes för 1000kr Finns i Åkarp. Bruksanvisning, 3st skydd för bälten, 2st förankringsband och stödben följer med. Från ca 5 mån - 6år (9-25kg) Kan monteras både fram och bakåtvänd och kan användas i framsätet eller baksätet med två eller tre punktsbälte. Om man ska montera stolen bakåtvänd ska man använda medföljande förankringsband och stödbenet, för bästa säkerhet! Barnet sitter både säkert och bra i denna bilstol!
Säljer en bilbarnstol av märket Akta Graco. Modellen är mycket användbar då den passar både att montera bakåtvänd (0-25 kg) och framåtvänd (15-25 kg) när barnet blir större. Ålder från 5 mån till ca 5 år. Stolen har används av ett barn, är i bra skick och klädsen är nytvättad. Komplett med stödben, förankringsband samt bruksanvisning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Akta Graco DuoFlex xtp lite använt till ett barn, som ny, ej krokad! Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband. Vid framåtvänd montering används bilens trepunktsbälte. Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i framsäte och upp till 18 kg med stödben i baksätet. Godkänd som framåtvänd bältesstol med trepunktsbältefrån 15 - 25 kg Medföljer stödben och bruksanvisning. Nypris var 2495.- Kontakta Airi på mob 0733 89 36 60
Vi säljer vår akta graco. Den är obetydligt använd då vi inte haft någon egen bil. Enl. bruksanvisning kan den användas från ca 5mån-5/6 år, 15-25 kg. Framåt och bakåtvänd. Den är mellan 2-3 år. Bruksanvisning medföljer. 1000:-