Till salu inom: ”

bilstereo volvo v70 säljes

HU-603

Alingsås

Tidigare annonser till salu

1. 2st helt nya störningsfilter av märket Auto Leads. Eliminerar eventuella störningsljud i högtalarna i samband med ett ljudbygge. Nypris: 249:- Mitt pris 149:- Kvitto och garanti! 2. Helt ny RCA-Din adapter med lågnivå. Perfekt för dig som ska bygga ljud i din Volvo s/v70 eller 850. Nypris på Backes billjud 195:- Mitt pris 100:- Kvitto och garanti! 3: Y-kabel RCA. Nypris: 99:- Mitt pris 50:- Kvitto och garanti! Allt kan skickas! Ring vid intresse!
DVD MULTIMEDIA AV NAVIGATION SERVER ORGINALKARTONG MED BRUKSANVISNING INBYGGNADS KONSOLL TILL V70 00-07 NAVIGATR S60 TELEFON IPOD ANSLUT 50W X 4 MOSFET FINT SKICK KNAPPT ANVÄND MYCKET KOMPETENT MASKIN MED MYCKET FUNKTIONER ! KABLAGE TILL VOLVO V70 04 NYPRIS CA 18 000:- PRIS 5000:- ELLER HÖGST SERIÖSA BUD ! KAN ÄVEN SLÄNGA MED EN SLUTEN BASLÅDA MED 3ST 10" I VID SNABB AFFÄR ! ANNARS SÄLJES DEN SEPARAT FÖR 500:-
Säljer en Volvo Original Subwoofer / Baslåda till V70 N Samt XC70. Togs ur bilen i ett tidigt stadium och har stått oanvänd i många är men är fullt fungerande. Är i nyskick samt komplett med alla delar. Monteringsbygel och den Broderade tygmattan som ligger över baslådan i bilen. Passa på att köpa en nu för de finns tydligen inte att köpa på Volvo längre. Har utgått ur sortimentet. Passar som sagt Volvo V70 V70N V70R V70 R XC70 Kanske S60 med? Säljes för utsatt pris eller bästa bud! Kan skickas om köparen betalar frakten.
Hej jag Säljer en original bilstereo som passar till volvo v70N den är som ny. (säljer den för att jag har bytt till en annan bilstereo i bilen så den ligger bara nu så) Den säljs för 700 kr. OBS! skickar inte grejerna får hämtas på plats (i sunne) Ni kan skicka mejl (kollar mejlen varje dag), sms eller ring. Annons kvar är grejerna kvar.
Sugen på nytt, billigt och tryggt! Välskött V70 Bi-fuel (gas/bensin) väntar på ny ägare.. Perfekt för oss i södra Sverige eller norra Europa där gasstationer är spridda. Ca 2-3kr/mil billigare i drift. Kolla fordonsgas.se för stationer. Vi byter till ny gasbil ... och erbjuder vår som är utrustad med Momentum-Classic paket .. ...Dragkrog, backsensor, regnsensor, metallik, I-pod och 3,5mm AUX ansl t bilstereo, larm, vinterdäck, alufälgar, halvläder, farthållare med rattreglage (även f stereo).... fullservad. Bilen är Er för ...