Till salu inom: ”

bildiagnos autocom säljes

Tidigare annonser till salu

Inköpt förra året. Klarar nästan alla fel på de flesta bilar. Motorstyrning, transmission, klima, abs, airbag, c-lås, m.m mycket bra. bluetooth. Svenskt språk
Helt ny autocom bildiagnos. Beställde 2st från USA och har en till försäljning. Finns även att köpa på AD biltillbehör för 25.000kr. Samma typ som bilprovningen använder. Felsökning och borttagning av felkoder på de flesta bilmodeller. Återställning av servicindikator. Kan skickas om mottagaren betalar frakten. Om jag inte svarar i telefon så jobbar jag , maila gärna.
Hej säljer min autocom bildiagnos som jag inte förstår mig på köpte diagnostestet plus en bärbar dator touch med penna. För 10000kr.. Har testat den ett par gånger men förstår mig inte på den. Kan skickas överallt i sverige. ENDAST 4000 kr!!
Fabriksny Bildiagnos AUTOCOM. Samma som Bilprovningen använder. Komplett med sladdar, antenn, CD. Realese 2011.1 Manufacture in Sweden Helt ny i låda. Pris 7,500 sek + frakt Kan skickas med ex. Bussgods
Autocom diagnos Bluetooth Passar i stort sett alla bilar. Används av bla bilprovningen. Obetydligt använd. Behöver inget abonnemang för att fungera!!