Till salu inom: ”

bilbarnstol acta graco underrede säljes

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolen är inköpt 2005 och har säkert transporterat båda mina barn. Den har inte varit med om någon krock och är i bra skick. Lite info om bilbarnstolen: "Med ett enkelt klick tar du bort bilbarnstolen från underredet och behöver därför aldrig ta bort babyn ur stolen som då kan fortsätta att sova vidare. Inget mer krångel med bilbälten då underredet alltid sitter fast kvar i bilen, annars måste sätta fast bilbarnstolen på nytt varje gång babyn skall åka bil. • Enkel bältesdragning • Snabb inställning av sele • Ställbart bärhandtag • Indikator visar säker lutning • Trepunktssele • Inbyggd sufflett • Maskintvättbar klädsel i 30 grader • Höjdjusterbart stödben • Ingen risk för felaktig montering med den separata basen som sitter säkert i bilen."
Vi säljer en mycket säker bilbarnstol för barn mellan 0 och 4 år. Stolen hör till en av de säkraste på marknaden och har vunnit flera tester, du kan läsa mer på BeSafes hemsida http://www.hts.no/se/. Det har nyligen kommit en uppdaterad version som heter Izi Kid x3. Eftersom vi bytt till en bil med isofixfästen har vi köpt en nyare Izi Kid som har isofixfästen. Vi kan dock konstatera att stolarna inte skiljer sig så mycket från varandra utöver klädsel och enstaka detaljer. Vi kan således varmt rekommendera denna stol trots att det är en "äldre" version. Vår äldsta son hade en stol från Acta Graco och vi upplever att den var bra men att Izi Kid är ännu bättre. Den är lättare att montera och det är lättare att ställa in lutningen medan barnet sitter i stolen. Klädseln har en annan kvalitet och det verkar som barnen, speciellt vid varmt väder, sitter skönare i BeSafe. Den stol vi säljer är alltså begagnad men välvårdad, vi har nyligen tvättat klädseln och rengjort underredet, det är inga fläckar på tyget. Naturligtvis har stolen inte varit med om någon krock.
Nu va det dags att sälja bilbarnsstol som vår son vuxit ur, det är av märket Graco. Bilbarnsstolen är inköpt Maj 09 Aldrig krockad, vilket är viktigt att veta!! Den är för barn mellan 0-13 kg Alla tillbehör finns med så som underrede samt instruktionsbok PRIS:1500 Jag finns att nå via mail eller telefon. Mvh Eva Henriksson
Babyskydd i jättefint skick. Brun, Teutonias Tario färg 4020. Fempunktsbälte. Avtagbar och tvättbar sits- och nackpolstring för nyfödda. 1000,- 2 st Basenheter, (Acta Graco) snabbt och enkelt att klicka i babyskyddet och låta basen sitta kvar i bilen/bilarna. 350,- /st. Adapter till barnvagnen, gör att du lätt kan sätta fast babyskyddet direkt på barnvagnens underrede. 300,- (Bild nr 3)
Fin första bilstol för baby ca 0-10 kg. Underredet sitter kvar i bilen meddans själva stolen tas ut och babyn kan bäras in utan att tas loss ur stolen. Själva stolen går också att spännas fast utan underredet. Fint skick !