Till salu inom: ”

bilar billig sandloppa säljes

Tidigare annonser till salu

En Loppa med Opel motor (Bakhjulsdriven ) Seriöst byggd bestående utav en kraftig rörram. Vi tänkte fixa Iordning den förra vintern men blev inget av pga tiden. Det som måste göras om man vill ha igång den igen är dra lite el byta motor ( samma motor som Opel Ascona och Kadett ) se över bromsarna och lite annat smått och gått. pris: 2000kr
Det sitter en 1500cc utbytesmotor i den som går bra. Helt nytt bromssystem och packboxar ute i drivaxlarna. Den går bra i motor och låda. Det sitter en sportstol med omp fyrpunktsbälte och sportratt. Det går att sätta dit en stol till om man vill. Medföljer också en cromad sidepipe vid rätt pris. Den är riktigt rolig att köra då den är så lätt och bakhjulsdriven. Fin att leka på isen med:D Pris är bud. Eventuellt byte. kom med förslag.
Nu ska mitt projekt säljas. Har byggt en egen ram. har tagit delar från olika bilar tex audi , ford och suzuki. motor är 1,8 sandloppa, rörbygge, skogsbil, rörhög, crosscart eller vad man nu ska kalla den leksak. För mer info så ring eller maila.
Den behöver lite kärlek och skruvande den har inte varit startad sen i höstas. Pris jag vill ha 2 kr kilot och jag tror den väger runt 600 kilo.
Har en "sandloppa" med motorn (en 1500) och låda ur skruvad. Dom ligger på sidan om, motorn behöver nytt tändsystem, det gamla blev skadat i en liten brand. skruva i morts å låda, fixa tändsystemet sen är de bara ut å åka. sjukt kul maskin att ha på åker grusväg, mm finns lite olika däck till bla, spikdäck, sjukt bra fäste på is.