Till salu inom: ”

bil vinyl car wrapping foliera bilen säljes

Tidigare annonser till salu

Car wrapping / bil foliering Nu behöver du inte längre hålla dig till de 5 standardfärger som biltillverkaren erbjuder eller stå ut med samma gamla tråkiga färg på bilen, oavsett om det är för att skydda bilen eller att få bilen att stå ut mer än andra så löser vi det med foliering. För inte alls så länge sedan hade du som bilägare inte mycket att välja mellan när det gällde färg på din bil. Såvida du inte var villig att lacka om din bil till en ovanligare färg än den du köpte bilen i (och som du säkert vet sänker en om lackering i annan färg värdet på bilen avsevärt), nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. När du tröttnat på färgen eller motivet är det bara att skala av vinylen och bilen ser ut som den gjorde innan du folierade den. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen till skillnad från när du lackar om den. -Bibehåll andrahandsvärde med den “vanliga” originalfärgen kvar -Skydda lacken från slitage och stenskott, lacken håller sig fin under -Folien är enkel att ta av utan professionell hjälp när du tröttnat -Täcks av försäkringen vid eventuell olycka -Tål maskinbiltvätt och högtryckstvätt -Lämpar sig för reklambudskap - Välj mellan en mängd olika färger Vi kan även foliera mindre delar som motorhuv, tak speglar och andra detaljer om det så önskas. Exempel på när vi wrappar en bil: http://www.youtube.com/watch?v=23_tl1o0vYg Vi är utbildade i både England och Danmark och innehar Wrapping cert. Vår styrka är att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter och teknisk kompetens tillsammans med en äkta servicekänsla. Vi frågar dig alltid först, träffar dig mer än gärna och för en öppen och ärlig dialog. I samband ingår alltid en kostnadsfri rådgivning där vi hjälper till att välja ut den färg som passar er bil bäst. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller epost www.dgsolfilm.se DG Solfilm Solfilm, Wrapping, Fönsterfilm,strålkastarfilm www.dgsolfilm.se
Car wrapping / bil foliering Nu behöver du inte längre hålla dig till de 5 standardfärger som biltillverkaren erbjuder eller stå ut med samma gamla tråkiga färg på bilen, oavsett om det är för att skydda bilen eller att få bilen att stå ut mer än andra så löser vi det med foliering. För inte alls så länge sedan hade du som bilägare inte mycket att välja mellan när det gällde färg på din bil. Såvida du inte var villig att lacka om din bil till en ovanligare färg än den du köpte bilen i (och som du säkert vet sänker en om lackering i annan färg värdet på bilen avsevärt), nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. När du tröttnat på färgen eller motivet är det bara att skala av vinylen och bilen ser ut som den gjorde innan du folierade den. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen till skillnad från när du lackar om den. -Bibehåll andrahandsvärde med den vanliga originalfärgen kvar -Skydda lacken från slitage och stenskott, lacken håller sig fin under -Folien är enkel att ta av utan professionell hjälp när du tröttnat -Täcks av försäkringen vid eventuell olycka -Tål maskinbiltvätt och högtryckstvätt -Lämpar sig för reklambudskap - Välj mellan en mängd olika färger Vi kan även foliera mindre delar som motorhuv, tak speglar och andra detaljer om det så önskas. Exempel på när vi wrappar en bil: http://www.youtube.com/watch?v=23_tl1o0vYg Vi är utbildade i både England och Danmark och innehar Wrapping cert. Vår styrka är att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter och teknisk kompetens tillsammans med en äkta servicekänsla. Vi frågar dig alltid först, träffar dig mer än gärna och för en öppen och ärlig dialog. I samband ingår alltid en kostnadsfri rådgivning där vi hjälper till att välja ut den färg som passar er bil bäst. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller epost www.dgsolfilm.se På bilderna ser ni bilar som blivit helfolierade.
Vi hjälper dig att bevara skicket på bilen, husvagnen eller båten! Jr Car Wrapping är ett foliering och rekonditionerings företag i Bromölla med inriktning även på car wrapping och profilering. Har du funderat på att lackera om din bil? Du sparar massor genom att välja helfoliering istället för lackering.Nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. När du tröttnat på färgen eller motivet är det bara att skala av vinylen och bilen ser ut som den gjorde innan du folierade den. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen till skillnad från när du lackar om den. JR Car Wrapping gör även profilering åt företag med logotyp och text / budskap enligt era önskemål. Samt att vi rekonditionera bilar, båtar och husvagnar. Har du en kapell, sufflett eller husvagns förtält som du har funderat på att impregnera? Nu har du möjlighet att göra det hos oss på JR Car Wrapping i Bromölla. Pris: Kapell och sufflett: 1499kr Förtält till husvagnar ring för offert 0706-738913 Vi kommer att ha ett öppningserbjudande på Tvätt & Städ för 299kr fr 1 nov 2013 - 3 jan 2014. Välkommen in till vår hemsida och boka en tid på www.jrcarwrapping.se eller ring oss på 0706-738913
Välkommen till Wrap My Car Har du funderat på att lackera om din bil eller allmänt små tröttnat på det vanliga färgen och vill ha något unik eller personligt? Du sparar massor genom att välja helfoliering istället för lackering. Nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. När du tröttnat på färgen eller motivet är det bara att riva av vinylen och bilen ser ut som den gjorde innan du helfolierade den. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen till skillnad från när du lackar om den. Vi folierar med hög precision och lägger ner så mycket tid som krävs för att bilen ska bli perfekt. Vi folierar kaross och detaljer på in/utsida, beroende på önskemål. Vi specialiserade på helfoliering /wrapping av alla olika slags bilar samt vi kan foliera i princip vad som helst, inga jobb är för stora eller för små. Vi har över 200 olika färger som vi kan erbjuda : blanka, matta , kolfiber , mönstrad och mycket mera. Vi utför även dekor på beställning och solfilm. Vid frågor det är bara ringa oss eller skicka mejl. Priset sätts beroende på bil och dess storlek. Exempel pris: Från 10000 - 18000 för en hel bil. Mvh Wrap My Car Hel foliering, detalj foliering, wrap , vinyl , dekor, solfilm.
Vi på Wrap My Car erbjuder solfilms montering till din bil. Solfilm monteras på bilar för att skydda mot värme och insyn. Den håller bilen sval från solens varma strålar på sommaren samtidigt som den fungerar som ett insynsskydd som gör det näst intill omöjligt för okända att se det som kan tänkas ligga i din bil. Filmen finns i olika nyanser allt från 50%, 40%, 30%, 20%, 15%, 10% och 5% där 5% är den mörkaste filmen. Vi erbjuder även toning av lampor för att antingen mörka eller färga dem, vilket kan ge ett unikt utseende till strålkastarna, bakljusen, dimljusen och även andra typer av ljuskällor på bilen. Välj mellan flera olika toningar och filmer för att det ska passa just dig och din bil! Vi på Wrap my car monterar solfilm med hög precision och lägger stor vikt på att hålla den högsta möjliga kvalité. Priset sätt eventuellt från bil till bil, men från 1500 till 4500 :- Har du funderat på att lackera om din bil eller allmänt små tröttnat på det vanliga färgen och vill ha något unik eller personligt? Du sparar massor genom att välja helfoliering istället för lackering. Nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. När du tröttnat på färgen eller motivet är det bara att riva av vinylen och bilen ser ut som den gjorde innan du helfolierade den. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen till skillnad från när du lackar om den. Vi folierar med hög precision och lägger ner så mycket tid som krävs för att bilen ska bli perfekt. Vi folierar kaross och detaljer på in/utsida, beroende på önskemål. Vi specialiserade på helfoliering /wrapping av alla olika slags bilar samt vi kan foliera i princip vad som helst, inga jobb är för stora eller för små. Vi har över 200 olika färger som vi kan erbjuda : blanka, matta , kolfiber , mönstrad och mycket mera. Priset sätts beroende på bil och dess storlek. Exempel pris: Från 10000 - 18000 för en hel bil. Om frågorna fortfarande skulle dyka upp, så är man välkommen att slå oss en signal eller skicka ett mejl. Välkommen!