Till salu inom: ”

biker mice from mars leksak retro action gubbar säljes

Tidigare annonser till salu

Ett rum i Hässelby Gård uthyrs from 1:a mars. I hyran ingår el och tillgång till trådlöst bredband. Egen toalett och en stor klädkammare som ligger intill rummet. Rummet är nyrenoverat och möblerat men kan även hyras utan möbler. Vi delar på kök och badrum. Lägenheten som är en 4:a på 88 kv ligger 5 min från t-bana Hässelby gård i mycket grönt område med 10 min gång till sjö och naturreservat precis intill. I lägenheten för övrigt bor jag och min sambo. Rummet uthyres i sex månader för att börja med, med möjligheter till förlängning om allt funkar. Skicka e-post och berätta lite om dig själv, vad du gör osv ifall du är intresserad. Lämna telefonnummer så återkommer jag. Finns det referenser är det ett plus. Bilder kan mailas. OBS! Hyran betalas 2 månader i förskott. OBS! Uthyres omgående!
Hej! En då och då skäggig man. Jobbar heltid som grafisk designer. Söker 1 ROK from mars 2012 då mitt andrahandskontrakt löper ut. Öppen för förslag. Önskar förstahandskontrakt eller andrahand över lång tid. Endast omöblerat av intresse. Tycker om att betala hyra och är en god granne. Ej ytterområden. Ej anmärkningar eller andra dylika laster. Nå mig på mail eller telefon. Vi hörs!
Vi är en lugn familj med två barn som söker boende from slutet av februari eller ibörjan av mars 2012 med hyreskontrakt på minst 1 år. Vi söker gärna en lägenhet med 3 rok inom tullarna. Vi båda har fast jobb. Min man är projekt ledare på ett stort byggföretaget och jag själv har hållit på med inredning, så vi är båda mycket händiga i hemmet om något skulle inträffa. Vi är också mycket måna om det hem vi bor i, ordningsamma och respektfulla vad gäller både andras och vårt eget.
Jag vill hyra ut min fina 1a from 1 mars i 6 månader till att börja med. Helst till kvinnlig sökande eller par. Stort kök (matplats till 4pers), vardagsrum med avskild säng, stort fräscht badrum. Bussen går precis utanför porten. Nära södervärn med alla bussförbindelser och öresundståg/pendeltåg. Mitt krav på dig som hyresgäst är: -Fast jobb/inkomst -Rökfri/djurfri -Ansvarsfull/renlig Lägenheten är fullt möblerad och hyran är på 5000:- exkl. el. Företräde för dig som kan betala deposition. Låter detta intressant, skicka iväg ett mejl med en beskrivning av dig själv så hör jag av mig! Möjlighet att titta på lägenheten finns denna veckan.
Biker Mice From Mars, Leksak, Retro, Action, Gubbar