Till salu inom: ”

begagnat växthus säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag heter Tindra och precis fyllt 10 år ,fick lite pengar i födelsepresent , och min önskan var ett växthus man kan gå in i. För jag gillar att så och odla.Så jag undrar om någon snäll pesron kan hjälpa mig att få köpa ett litet växthus. är hos farfar o farmor, så fråga efter Krister för så heter min farfar. Tacksam om någon kunde hjälpa mig med min önskan . MVH TINDRA
Hej. Jag söker efter ett begagnat växthus på mellan 5 och 10kvm. Gärna formatet som visas på bilden, men inte ett krav. Har du ett du bara vill bli av med för du har bytt upp dig under sommaren eller bara vill bli av med det blir jag själaglad, då kommer jag gärna och hämtar det på studs. För ett bättre begagnat betalar jag upp till 1000kr, ju större desto bättre pris.
KOMPANJONEN.se - En hållbar affär! Glasparti - 101x220 Härdglas 6 mm till växthuset. * Skick: Begagnat i bra skick * Artnr: B150211-13 * Finns att köpa i vår webbshop Pris exkl moms och frakt: 792 kr/st --------------------------------------- Besök vår lagerbutik. Adress och öppettider på kompanjonen.se. Om företaget Som ett varuhus - med bara riktigt bra begagnat!
KOMPANJONEN.se - En hållbar affär! Glasparti - 99x212 Härdglas 6 mm till växthuset... * Skick: Begagnat i bra skick * Artnr: B150211-08 * Finns att köpa i vår webbshop Pris exkl moms och frakt: 792 kr/st --------------------------------------- Besök vår lagerbutik. Adress och öppettider på kompanjonen.se. Om företaget Som ett varuhus - med bara riktigt bra begagnat!
KOMPANJONEN.se - En hållbar affär! Glasparti - 103x220 Härdglas 6 mm till växthuset... * Skick: Begagnat i bra skick * Artnr: B150211-14 * Finns att köpa i vår webbshop Pris exkl moms och frakt: 792 kr/st --------------------------------------- Besök vår lagerbutik. Adress och öppettider på kompanjonen.se. Om företaget Som ett varuhus - med bara riktigt bra begagnat!