Till salu inom: ”

begagnade presenningar säljes

Presenning

Kramfors

Tidigare annonser till salu

På ett gathörn på nedre Manhattan lever Jimmy Mirikitani, en japansk konstnär i 80-års åldern med ett märkligt levnadsöde. Med den koreanske ägarens goda minne har han gjort sig en boplats vid butiken där han på dagarna ägnar sig åt sin konst och på nätterna kryper ner under en presenning. Han lever på att sälja sina bilder och kommer ofta i samspråk med sina grannar, de boende i kvarteret. Den 11 september 2001 mörknar himlen, luften fylls med giftiga gaser och livet för Jimmy Mirikitani tar en helt ny vändning.
Bättre för hästen att äta ur den under transporten, maten ligger alldeles framme vid nosen och den slipper krångla med ett hönät. Sydd i presenning och är bara att spola av med slang. 5 fästpunkter och metallförstärkta hål. Helt nytt Måtten är ca 90*80*40 Du reglera själv spänningen med hjälp av repet. Passar därför alla transporter 320 :- Fraktfritt Skickar mot faktura. Vill du ha det fort skickar jag som brev med posten, annars Schenker.
Rester från ett oavslutat renoveringsprojekt. Motor samt andra delar, två lister samt en framskärm (passagerarsidan). Bilen är körd till skroten sedan länge, från 60-talet eller 70-talet. Har ingen annan information. Vissa av delarna har genomgått rengöring och fått nytt rostskydd. Vissa är rostangripna. Allt står under tak i kallförråd. Motorn står sedan några månader under en presenning i en byggnad som håller på att rivas. Allt säljes i det skick det är. Ge ett bud på rubbet. På skärmen står det D 1 0205.
Mellanviktspresenningen är den klart mest stryktåliga på marknaden i sin viktklass. Denna presenning tål både tuffa tag och låga temperaturer, med en duk som är 3-4 gånger starkare än vad du normalt hittar i handeln idag. Våra mellanviktspresenningar finns i 8 olika storlekar och har en vikt på 250 gram per kvadratmeter. Dessa flexibla presenningar fungerar perfekt både för proffsens enklare servicearbeten och tillfällig materialtäckning, samt för hemmafixarens behov för transport, båt, byggen med mera. Besök vår webshop för mer information
Kraftig Presenning 10 paller säljes samlat / Tarpaulins 10 pallets OBS! Objektet säljes i FINLAND! Objektet säljs på auktion på www.retrade.fi OBS! Listat pris är objektets lägstapris på auktionen. På Retrades auktioner finns INGA dolda reservationspriser. För ytterligare information, teknisk rapport och fler bilder gå in på auktionen: http://www.retrade.fi/aitem?aitem_id=102357 Auktionen avslutas: 04.09.2012 Uppställningsplats: Espoo, Finland E-mail-förfrågningar via denna annons besvaras ej.