Till salu inom: ”

begagnad synth alesis quadrasynth säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Alesis Quadrasynth till ett vrakpris! 76 tangenter, 64 röster, goaste syntbasljuden och bra pianoljud för att vara en synth från 1994! Helt ok skick, har varit lite svårt att se vissa linjer i displayen ibland, men för det mesta är den också ok! En av de hetaste sakerna med den här synthen är att den har bärhandtag! Klockrent!! Hämtas i Säffle eller kan ev tas med till annan ort senare under sommaren. BVSA! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min gedigna Alesis QS8 på grund flytt. 88 vägda tangenter som med Alesis "hammer-action"-mekanism ger en väldigt trevlig pianokänsla. En gång Alesis flaggskepp i QuadraSynth-serien, stabil pjäs med bland annat fyra reglage för att justera karaktäristiken för varje ljud. Väldigt trevliga piano- och orgelljud. Synthen, inklusive tangeterna, är i väldigt fint skick, undantaget ena sidan av höljet som sitter löst. PCMCIA-expansionskort medföljer. Säljes i befintligt skick och hämtas i Vickleby, Öland. Mvh, John
Alesis flaggskepp från tidigt 90-tal som satte standard på en ny våg av synthar. Bra ljud och unika ljud med massor av editeringsmöjligheter. Nyskick.
Välkänd racksynth med analoga och digitala utgångar. Mycket bra och välkänd synth. Jag gav 10.000kr och är enda ägaren. Nyskick... Obs bilden är lånad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
SYNTH ALESIS QUADRASYNTH ..jävligt bra synth med case och users manual finns . Alla knappar och funktioner felfria.. vill ha 2000 kr. priset kan diskuteras vid snabb affär.. kan skickas men köparen betalar frakten.