Till salu inom: ”

bdx aktier säljes

Tidigare annonser till salu

Lär dig köpa och sälja aktier DVD Kurs Har du alltid velat lära dig hur man köper och säljer aktier på ett professionellt sätt? Då är detta rätt DVD för dig för att bli en professionell aktieköpare och säljare. Du får lära dig allt från teknisk analys, fonder, optioner m.m. för öka dina erfarenheter och kunskaperinom aktier. Gör köpet idag, en av de bästa investeringar du kan göra, garanterat pengarna tillbaks om du inte är nöjd. Ring på 0762 50 38 17 eller maila mig på anders.nacka77@gmail.com för Köp IDAG //Anders
Säljer min aktie i Hills Golf Club pga utlandsflytt. Årets avgift ar betald men outnyttjad, dvs du får spela gratis resten av året om du köper aktien. Antar att de flesta spelat banan vid detta skede och vet hur spektakulär och kul att spela den är. Men en riktig dold bonus är hur länge den håller öppet och hur torr den är. Speciellt ett år som detta när de flesta andra banor redan är höstblöta.. Om du vill läsa mer om Hills så se: http://www.hillsgolfclub.se/ Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Aktie i Hills GC. Alla avgifter är betalda för i år. Hills är en fantastisk bana som 2005 rankades som en av de tio bästa nya banorna i världen av den amerikanska tidningen "Travel + Leisure Golf". Då banan är väldigt torr går det ofta att spela på banan året runt så länge det inte ligger snö. Om du vill läsa mer om Hills så se: http://www.hillsgolfclub.se/
Nordnet bank 2007. 207 s. Inbunden i dekorerat pappband i absolut nyskick. Mycket rikt illustrerad med foton, teckningar och diagram i färg och sv/v. Vikt 726 g. Format 20,5 x 22,5 cm. Porto 48:- (viktklass -1,0 kg). Här finns tips och råd om hur man bygger upp ett sparande med aktier och former och hur möjligheter och risker kan balanseras. I boken får du också vägledning i hur du skall använda den hjälp och information som finns att hämta när du loggat in på Nordnets webbtjänst. Björn Wilke och Peter Malmqvist har över 25 års erfarenhet som analytiker och ekonomijournalister, Roger Jansson mer än 10 år. Nordnet är Nordens största internetmäklare (mer än 170 000 kunder), Nordnet bank blev Årets bank 2006, vald av Privata Affärer.
Aktiespararnas service AB 2000. Kartonage. 169 sid. 403g. Nära Nyskick. Aktier har varit den bästa sparformen i flera decennier. Det finns en del risker med aktier, men med enkla medel kan man undvika de värsta fallgroparna. Den som fattar fler riktiga beslut än felaktiga kan bli en framgångsrik aktiesparare. Svårare än så behöver det inte vara. Men för att man själv ska kunna fatta de rätta besluten krävs kunskap om aktier. Aktiehandboken förklarar mekanismerna bakom börsen. Den visar hur aktier värderas, ger praktiska tips om hur man köper och säljer aktier och författaren visar vägen till ett aktivt aktie- sparande. Om författaren Björn Wilke har varit verksam som aktieanalytiker och ekonomijournalist i mer än 20 år. I dag verkar han på Dagens Industri och är författare till bl.a Sätt fart på pengarna. Recension "En mycket grundläggande och lättläst bok för den som precis har börjat spara i aktier och fonder är Aktiehandboken av Björn Wilke, om chanser och risker med aktieinvesteringar, olika placeringsupplägg och praktiska tips om hur det går till att köpa, äga och sälja aktier."