Till salu inom: ”

barossa 250cc säljes

Tidigare annonser till salu

Tja nu ska Barossan bort på grund av husköp. Går skitbra, är som ny, lite små repor här och där men inget man stör dig på! Bara gått 77 mil. Ja det är back på den om ni undrar! En mycket smidig och bensinsnål maskin som passar perfekt att pendla till jobbet på. A eller B körkort fodras. Sjukt rolig att leka med på vintern eller i skogen! BVSA Bara att ringa om ni har frågor ! Mors!!
Barossa 250 -06 Besiktigad och körklar. Har haft den och åkt på till och från jobbet enbart. Effektsystem hela vägen, låter bra. 180kr/år i skatt Drar väldigt lite soppa. ca 200kr/mån i försäkring Nytt : Luftfilter Batteri Baklyse Framlyse startrelä Nya dubbdäck på fälg Nya sommardäck utan fälg Körs med A eller B körkort. Har även Fox V2 hjälm strl XL (ny) Och fox main brillor (nya) som kan medfölja vid smidig affär. Kan även tänka mig ett byte mot Bil (golf, bmw, volvo) eller en Ipad+pengar. Eller något annat kul. Kan även skjuta till en slant om det skulle vara så. Med vänliga hälsningar Emil Jansson
Ett perfekt fordon att pendla till jobbet på. Går stadigt på vägen. Får framföras på allmän väg på både A och B körkort. Registrerad för 2 personer. Bakhjulsdriven. Besiktigad men avställd, nästa besiktning 2012. Rullat 123 mil. 5 växlad (Manuell ingen back) Allt fungerar och är helt. Aluminiumfälgar med breda gatdäck medföljer. Rejäla skyddsbågar för fötterna. Pakethållare med väska. Jag säljer denna fyrhjuling åt min svärfar.
Hej Vägreggad fyrhjuling som får köras på B-kort Har endast gått 236 mil Besiktad med blanka papper. Nästa besiktning är 2014-04-30 Skattad Effektljuddämpare 1 uppsättning skogsdäck som sitter på nu och så skickar jag med 2 st landsvägs däck. Perfekt både till skogskörning och landsvägskörning Går bra i både motor och växellåda. Allt funkar som det ska. Rejäl maskin som tål att gasas med utan att den rasar. Ring eller mejla för mer info
Barossa 250cc till salu. *Besiktad utan anmärkning till 2015 03 31 *Vägreggad *Skattad till 2013 11 30 *Endast rullat 380 mil *Backväxel *Däcken är jätte fina *Ny hjälm storlek L Följer med om den passar. *Har även en uppsättning med helt nya däck och fälg som medföljer. Hojen går fint och ser bra ut jätte rolig att köra. Mobil: 0760076238 Pris: 15.000:- Något billigare vid snabb affär.