Till salu inom: ”

barn ac cobra säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu har du chansen att bli årets farsa eller gatans coolaste. Säljer min Ac Cobra kaross som från början skulle bli ett projekt men som aldrig blev av. Den är i glasfiber, som är i fint skick. Den är röd med en Cobra-orm på huven. Passar till barn. Man kan antingen sätta den på en Go-cart, eller bygga den som en lådbil. Skickar med ett chassi som är i hyfsat skick, skulle behöva lite omvårdnad. Pris för detta är 1500:-, med viss prutmån! Ring, eller maila om du är intresserad! MVH: Anton Olofsson.
Säljer en Ac Cobra byggsats komplett med rör ram. Helt ny sen 4 år bara stått i ett garage och samlat damm. Storleken ca 2 meter lång 1 meter bred, går montera tex. En gocart motor. Då är man värdens gladaste barn som har världens snällaste föräldrar. :)
Bygg färdigt colaste bilen för barnen. Plastkaross Ac-cobra med gokarts underdel ca 180 lång. med 85cc gokartsmotor (direkt start) eller bygg dit gräsklipparmotor med Fram/Back.
Bygg en cool bil till barnen! Plastkaross Ac-cobra
Körklar LoCost A/C Cobra till salu, bara att sätta sig i den, vrida om nyckeln, trycka på startknappen och köra iväg. Är besiktigad och klar. Bil och entusiast försäkrad (överlåtes) och Skatten betald året ut. Finns utrymme att byta motor och leka med den om man så önskar. Stått i varmgarage och varsamt körd. Säljes pga husbygge annars hade den vart kvar.. Mycket rolig och problemfri Cobra för den som vill och förstår det roliga med en AC Cobra byggd på super seven ram och med en Volvo B23 motor. Finns Aluminium sidepipes med samt topplock Racing Cobra, extra huv för V8 för den som vill byta till Ex Rover V8. Startar lätt och går bra =) En glädje spridare för en själv och vänner, har kört alla mina barns vänner i den som bara njutit av glädjen i en låg häftig sportbil. Byggd med s.k ölandskaross om jag förstått det rätt. Byggd i skåne Brorsor/vänner och däcksparkare har jag redan så det undanbedes vänligt men bestämt. Som sagt en rolig häftig bil för en bra peng. Försäkringsvärde 140 000:- i trafik första gången 2004, endast Mailkontakt först där fler bilder kan skickas.