Till salu inom: ”

band eko kent hagström säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har ett gäng "burkar" inne i vår butik Twang på Katarina bangata 25 för tillfället. Till höger har vi en 1964 Gibson ES-350. Mycket trevlig gitarr med smal hals och lätt vikt. 37000kr Bredvid har vi en Eko jazzgura. Italiensk gitarr från ca 1965-67. Fint bygge. Bra pris! 6700kr En svart Hagström HL 550. Archtop/Jazzburk med riktigt trevlig klang. Ett par år gammal. Bör upplevas! 6400 Gibson ES-175 från 1957!!! Jättefin gitarr. Skön hals och en paf (humbucker) i halsposition. Obs... Humbuckerns första år. Till salu endast de två kommande veckorna. 50 000kr Välkomna in på Twang och kolla in gitarrerna, eller ta en fika i vårat café. Maila eller ring för mer info.
Hej! Säljer min Hagström Kent pga platsbrist och prioritering. Det är en grymt snygg gitarr som inte överhuvudtaget tillverkas längre. Den är på många sätt i ovanligt fint skick. Det är väldigt få sprickor på framsidan där skruvarna sitter. Den har ett gäng skavanker som jag anser drar ner priset en del (se bilder); 1) någon tidigare ägare har försökt putsa bort den blå färgen från baksidan 2) stämskruven till låga E-strängen är utbytt och inte original 3) halsen är bytt, till en original kent-hals, och den gamla följer med I övrigt är den som på bilderna syns i riktigt fint skick för sin ålder. En fin gitarr som spelar riktigt bra! BVSA, ring gärna och fråga mer!
Bild 1 från vänster. Hemmabyggd akustisk nylongitarr med rostfritt högglans-polerat lock. Byggd från traditionell Lugnås. Prydnad, spelbarhet inte bra då projektet inte är klart. 300:- Levin från 1948, mycket fin gitarr! Botten har släppt 10 cm men fixas enkelt av den händige. 1200:- Akustisk gitarr från tidigt 1900-tal, rak och fin i halsen men banden behöver ses över. 1000:- Akustisk gitarr av okänt märke, troligtvis 60-tal. Hel och fin, låter bra. 300:- Bild 2 Hagström solid state PA 100, 60-tal , 6 kanaler med reverb, eko filter osv. 1200:- Mvh Kalle
Första tillverkningsåret av Hagströms första elgitarrmodell Kent,. Serienr. 527362. Ang loggan så finns det ingen och har aldrig funnits. Detta gör den lite speciell eftersom det endast var ett mindre antal som tillverkades utan logga. Skicket är helt original in i minsta skruv. Plasten saknar sprickor och banden är helt oskadade halsen rak och alla elektronik helt fungerande. Det finns inga märken eller färgsläpp på halsens baksida. Vinylen sitter väl spänd runt hela kroppen utan släpp, men det finns några små vinylskador i böjen uppe vid halsen och på ena hornet. Skicket är alltså extremt bra eftersom sprickor i plasten och vid jackinput samt vinylsläpp är mer en regel än ett undantag på dessa modeller. pris bud.
Ett repobjekt, hagström eko rör bestyckat,funkar och går, men det låter lågt i volymen,måste ses över, ombyggt till ny nät kabel uttag .band följer med.