Till salu inom: ”

babyskydd akta graco logico s bas grön säljes

Tidigare annonser till salu

Välvårdad Teutonia Spirit S3 (07) med hårdlift inkl fint täcke och regnskydd. 2400 kr Mjuklift, svart, (soft carry cot 2010), (nypris 1500 kr). 700 kr Teutonia ståbräda m luftdäck 2010 (nypris 895 kr). 500 kr OBS! det är rejäla luftdäck, inte rätt däck på bilden. Adapter till Akta Graco babyskydd/Teutonia. 200 kr Babyskydd Akta Graco Logico S med bas. Grått och grönt. 700 kr Teutonia parasoll, svart, oanvänd (nypris 400 kr), 300 kr Skötväska. 200 kr Totalt: 5000 kr Köp allt nu! 4200kr! Barnvagnen är en 07:a, men använd 08, samt lite till ett barn till som dock åkte mest i en syskonvagn. Det mockaliknande tyget är unikt i en mjuk limefärg med barockt mönster. Färgen har inte solblekts och tyget är mycket tåligare än man tror! Går att ta av och tvätta i maskin. Finns i Nacka. Prata med Linda.
Okrockad Akta Graco Logico S babyskydd 0-13 kg eller 0-12 månader Mörkgrå/grön med 5-punkts bälte. Enkel att hantera och bära med sig om barnet sover. 3 olika höjder på bältet och avtagbar 'dyna' när barnet blir större. Inkl basenhet som monteras i bilen för att snabbt och enkelt kunna ta i och ur stolen. Givetvis går bilstolen att använda utan bas om man vill det. I bra skick och nytvättad!
Säljer nu vårt babyskydd Akta Graco Logico S med bas. Kan monteras i bil både med och utan bas. Basen gör att man enkelt kan "klicka fast" bilstolen. Stolen är i mycket bra skick och givetvis aldrig utsatt för krock el. dylikt. Har suttit i rök- och djurfri miljö. Klädseln tvättad en gång, nu inför försäljning. Färgen är grå och grön (det grå sernästan lila ut på bilden men det är den inte...)
Fint skick! Akta Graco Logico S babyskydd med bas. TriLogic system: Ljusgrå med svarta och gröna detaljer. Upp till 12 månader (eller 13 kg). Basen monteras enkelt med bilens bälte och stödben som lätt fälls ut. Babyskyddet klickas sedan enkelt i. Babyskyddet går även att klicka fast i Akta Gracos vagnar för att få ett komplett TravelSystem. Basen går att luta och har steglös justering. Passar i alla bilar. Kanonfint skick!! Självklart inte krockad eller skadad på något vis. Nytvättad klädsel. Pris: 650:-
AKTA graco logico S med bas. Ljusgrå med svarta och gröna detaljer. I mycket bra skick. Självklart okrockad. Köpt ny så någonstans har vi ett kvitto.