Till salu inom: ”

båtmodeller säljes

Tidigare annonser till salu

1976. 96 s. Häftad. 21x15cm. 190 gram. Gott skick. En liten brun fläck på framsidan och en på baksidan. Ur innehållet: Bortgångna hedersmedlemmar. Ett efterlängtat ögonblick. Två av skolans lärare mot höga mål. Stenhuggarhem. Bonderiksdagsmän från Blekinge för 200 år sedan, en skiss. Den siste trollkaren på Lister. Karl Albin från Gyön och hans båtmodeller. Nyanskaffad konst på skolan. Ämneskurs för franska studenter. Minnen från min folkhögskoletid 1919-20. Några tankar ur en folkhöskoleelevs skalle mod.1975. Bild och rimmeri från sommarens pensionärskurs. Årsringar samlas .
Silver Fox 485 Br Fox R är en båtmodell med omfattande komforthöjande utrustningsnivå. Till R-modellens standard hör bl.a. ett vindskydd mellan pulpeterna, snurrbara komfortstolar för förare och en passagerare samt dynsats till akterbänken. Det finns sittplats för fem personer bakom pulpeterna och väljer man att utrusta sin båt med akterkapell får man tak över huvudet för alla. Fox R är ett utmärkt val för dagsutflykter i havskustens skärgårdsvatten. Kom in till oss på Marin&Fritid vi finns på följande orter , Laxå, Örebro,Karlstad,Åmål,Falun. Vi har kapacitet och möjlighet att leverera ditt båtpaket direkt. Alltid varor hemma och gör det enkelt att vara båtägare. Tveka inte kontakta oss. Vi tar även inbyten och erbjuder bra finanserings möjligheter. www.marinfritid.com
Fox BR är en båtmodell planerad speciellt för familje- och nöjesanvändande vilket märks i dess omfattande komforthöjande utrustningsnivå. Till BR-modellens standard hör bl.a. ett dragkedjeförsett vindskydd mellan pulpeterna, snurrbara komfortstolar för förare och en passagerare samt dynsats till akterbänken. Det finns rikligt med förvaringsutrymmen där alla passagerares tillhörigheter förblir torra under åkturen oberoende av väder och vind. Sittbrunnen bakom pulpeterna är rymligare än i DC-modellen vilket även det ger båten karaktären av nöjesbåt för familjen. Fox BR är ett förträffligt val för stora insjövatten, dagsutflykter och även för havskustens skärgårdsvatten. Alla Fox-modeller kan transporteras på en obromsad EU-båttrailer med max totalvikt på 750 kg Tveka inte kontakta oss.
Fox BR är en båtmodell planerad speciellt för familje- och nöjesanvändande vilket märks i dess omfattande komforthöjande utrustningsnivå. Till BR-modellens standard hör bl.a. ett dragkedjeförsett vindskydd mellan pulpeterna, snurrbara komfortstolar för förare och en passagerare samt dynsats till akterbänken. Det finns rikligt med förvaringsutrymmen där alla passagerares tillhörigheter förblir torra under åkturen oberoende av väder och vind. Sittbrunnen bakom pulpeterna är rymligare än i DC-modellen vilket även det ger båten karaktären av nöjesbåt för familjen. Fox BR är ett förträffligt val för stora insjövatten, dagsutflykter och även för havskustens skärgårdsvatten. Alla Fox-modeller kan transporteras på en obromsad EU-båttrailer med max totalvikt på 750 kg.
Modell: Silver 510 Wolf Längd: 5.10 Bredd: 1.98 Årsmodell: 2012 Skick: Ny Material: Aluminium Beskrivning: Nyhet Silver Wolf DC 510... Nu har Silver lanserat en ny båtmodell. En båt som täcker de flesta behov. Tillsammans med Hondas nya 60HK kommer denna båt att vara ett oslagbart paket. Standardutrustning. Självläns NFB-styrning Komfortstolar Elektrisk länspump Badstege Dörr mellan pulpeter Dynor i akter Lanternor Brandsläckare 12 V eluttag Just nu bjuder vi även på gratis försäkring. Ring eller maila för mer information. vill du veta mer ring laxå på 0584-12222 eller maila till info@marinfrtid.com