Till salu inom: ”

ay illuminate z1 säljes

Tidigare annonser till salu

AY ILLUMINATE Z1 COTTON Z1 Cotton taklampa från holländska Ay Illuminate. Utförd i mörk bambu med handvävd ekologisk bomull från Etiopien. Design: Nelson Sepulveda och Mark Eden Schooley. Läs mer på artilleriet.se och ayilluminate.com Jag skulle gärna byta mot en mindre modell då jag tyvärr inte har takhöjden för att göra denna skönhet rättvisa. Om någon händelsevis vill byta upp sig en storlek så vore det förstås fantastiskt fint! Lampan är en favorit som jag grämt mig så över då den inte funkar i min lägenhet. Det går att ha den nedsänkt över soffbord (vilket synts allt som oftast i inredningsmagasin), men då jag inte har något soffbord var det inte aktuellt för mig. Frågor besvaras gärna, först via email. Jag kan ta fler detaljbilder om så önskas. Detaljarbetet är utsökt! Avhämtning vid st Knut i Malmö, lampan kan inte skickas. Mycket välkomna!
Säljer min nyligen inhandlade lampa Ay IlluminateZ1. Lampan köptes från Artilleriet för ca 3 veckor sedan och har hängt uppe ca 1 vecka. Nypris: 3795:- NU 3000:- Obs ! Endast avhämtning.
Ljuvlig lampa från artilleriet! Säljes pga platsbrist! Nypris 3795:-
Den populära lampan ifrån holländska AyIlluminate. Stommen är tillverkad av mörk bambu och tyget är handvävd organisk bomull från Etiopien. Design: Mark Eden Schooley Mått: höjd 95 cm, diam 65 cm Detta är den "första versionen" med ett tunnare och finare tyg än de som tillverkas idag. Mycket bra skick. Nypris 3800kr. (lampsladd ingår ej i priset)
Taklampa - Ay Illuminate Z1 cotton lamp köpt på Artilleriet för ett år sedan. Nyskick. Kvitto finns. Nypris 3950 kr. http:/www.artilleriet.se/shop/nyheter/z1-cotton-lamp/