Till salu inom: ”

axla motionscykel xm30 säljes

Tidigare annonser till salu

Motionscykel Axla XM30 säljes. Datorfunktioner: Time/Distance/RPM/Speed/Calories/Pulse/Age/Target Heart Rate/Pulse Recovery Nyskick - Använd endast 3 ggr. Nypris 3.500kr säljes för 1.650kr Finns i Länna, Söder om stan Pris: 1650 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har inte längre plats för min Axla motionscykel modell XM30. Har 3-4 år på nacken, men har bara använts den första månaden, dvs. så gott som nyskick. Finns i Västertorp (Hägersten). Seriösa köpare är välkomna att kontakta mig på det telefonnummer som finns i annonsen.
AXLA XM30 ed elektronisk manöverpanel och program/egna program. Helt OK motionscykel som blev "bäst i test" när den var nyutkommen. Har använts mycket sparsamt några gånger per vecka under bara tre veckor. Borde nu få en bättre husse/matte. alla trännings papper med. Priset är hämtpris (monterad). (Nypriset var 3995:-.)
AXLA XM30 elektronisk manöverpanel och program/egna program. Helt OK motionscykel som blev "bäst i test" när den var nyutkommen. Har använts några gånger. OBS: Alla tränings papper finns. (Nypriset var 3995:-.)
Mycket tyst och stabil motionscykel som med fördel kan användas framför tv:n. Har olika program för varierad träning. Sensorer i handtagen för återhämtningsmätning och pulsmätning.