Till salu inom: ”

axla motionscykel m 2 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min Axla Motionscykel M2. Med 12 fördefinierade program och möjligheten att skräddarsy ditt eget program kan du få rejäl skjuts i målet att få bättre motion eller gå ner i vikt. I handbarsen / handtagen sitter detektorer som känner av din puls och anpassar sig efter din ansträngning. I displayen visas även din kaloriförbränning baserad på dina uppgifter, belastning och din puls. Cykeln köpte jag från en butik som säljer gymprodukter och som övertalade mig om vikten av en rejäl cykel. Ångrar mig inte efter att ha använd denna och sedan jämfört med andra cyklar som visar sig vara ganska skrangliga och ostabila mot denna konstruktion. Så varför säljer jag den om den är så bra då? Enkelt. 15 kilo senare känner jag att jag klarar mig med vardagsmotion! Nypris betalade jag 3895:- med 1400:- rabatt. Så priset är väl helt ok?
Motionscykel med monitor och handpulsmätare i nyskick säljes pga. brist på användning. ModellAxla Human Power XM 10. Lätthanterlig motionscykel som tar lite plats. I display:en kan du hålla koll på: - Tid - Kaloriförbrukning - Puls - Distans - Hastighet, km/h. ...m.fl. Du kan dessutom reglera: - Både höjd och läge på cykelsadeln (lodrätt/vågrätt) - Trampmotståndet - Cykelhandtagets läge (lodrätt) För att underlätta träningen finns fasthållning av fötterna vid pedalerna. Cykeln har transporthjul på det bakre stödbenet så att du enkelt kan förflytta den runt i rummet. Du får även med en manual som ger dig instruktioner bl.a. i hur du kan montera/demontera cykeln och stretchövningar som låter dig förbereda dig inför din träning på ett korrekt sätt. Säljes för 700 kr. Först till kvarn!
Det är med stor sorg i hjärtat som jag letar nytt hem till min motionscykel pga ändrade familjeförhållanden! Jag har tyvärr inte tiden att ge den vad den behöver, den kräver mer motion än jag kan ge den. Den förtjänar ett bättre hem än så. Känner du att du har tiden att ge? Att låta den vara värd mer än att bara stå i ett hörn och agera klädhängare? Att cykla på den minst två gånger i veckan? Tveka inte att höra av dig!! Skriv och berätta lite om dig själv vad du har att erbjuda. Lite mer info, den är född 2006 för tretusenfemhundra riksdaler och är inte mycket använd. Den har 12 olika program. Stamtavlan (manualen) finns ej kvar tyvärr men den är inte svår att lära sig.
Hej, Jag säljer min motionscykel, Casall Mag Hybrid, som knappt är använd. Den köptes för ca 1 år sedan men har mest stått på vinden varför jag nu bestämtmig för att sälja den. Jag säljer även en crosstrainer, Axla, i bra skick. Pris: Casall Mag Hybrid - 2 000 kr Crosstrainer Axa - 500 kr Vid snabb affär eller vid köp av båda går det att diskutera priset. // Carro
AXLA är ett kvalitetsmärke vars produkter man kan hitta på gym. Magnetiskt motstånd = väldigt tyst gång. Tex inga problem att titta på TV samtidigt som du cyklar. Avancerad träningsdator med flera olika program och svårighetsgrader. Enkel att ställa in önskat program. Cykeln har pulsmätare och kan beräkna kaloriförbränning. Nypris för cykel med samma kvalitet ligger på minst 3000:- Det finns två kosmetiska skador. (Se bild 3.) Dels på styrets hölje och dels på sadeln. Dock inget som stör användandet. Lätt att skruva isär med insexnyckel. Cykeln hämtas på kvällstid eller helg, i Mölndal.