Till salu inom: ”

axla crosstrainer återförsäljare säljes

Tidigare annonser till salu

Crosstrainer Axla XCT30 säljes. Funkar utmärkt men vi har inte tid. Datorn har ett 20-tal förinställda träningsprogram som man kan välja av. Det finns även möjlighet att göra egna träningsprogram. Man kan även programmera in sina persondata, pulsintervall, m.m. i syfte att kunna se förbränning och träningsresultat. Datorn är mycket lättanvänd och man kan öka/sänka belastningen under pågående träning. Pris: endast 1000kr (Nypris: ca 3500kr) Säljer även en cykeltrainer med vilken du gör en motions-/spinningcykel av din vanliga cykel. Motståndet är magnetiskt och ändras med hjälp av en växel som monteras på styret. Perfekt vinterträning för dig som tränar inför Vätterrundan! Pris: endast 600kr!
Namn: Axla crosstrainer C-2. Inköpt 2010. Pris i butik: 4 599kr Många träningsprogram och med ett tungt svänghjul (inställning från 1 till 8). * Den känner av och visar din puls * Visar hur många kalorier du förbränner * Timer * Olika program * Mäter sträckan du "springer" Passar den person som önskar ta det lungt i början och köra på hårt till slutet. Önskar ni se bild så ring, smsa eller maila mig:). Mvh/Maria
En utmärkt Crosstrainer som tyvärr inte får plats i mitt hem utan har stått oanvänd i förrådet i ett år. Nu är det dags att sälja den. Inköpt december 2010 och använd max 10 gånger. Modellen heter AXLA XCT 35 och nyprisvärde är 4000 kr. Den är väldigt stabil och tystgående och har 12 förinställda program samt ett gäng funktioner. Bruksanvisning medföljer. Ett bra köp!
Crosstrainer av bra kvalite och stabil på golv. Axla. Träningsprogram i displayen, pulsmätare, kalorimätare, distansmätare m m. Svart/silver. Längd ca 170 cm (vilket gör den stabil) höjd handtag ca 155 cm, bredd ca 60 cm. Nypris 3 500 kr. Nu 1 000 kr. Begagnad, bra skick. Bruksanvisning medföljer. Hämtas hos mig. Ej prutbart. Lycka till med träningen! Perfekt att träna hemma nu när det mörknar tidigt. Med vänlig hälsning, camilla
Crosstrainer Axla Human Power C-3 säljes. Den är väldigt stabil och är bekväm att använda. Den har en träningsdator med flera förinställda program samt att man kan lägga till egna program. Den har även en pulsmätare. Jag har varit väldigt nöjd med crosstrainern, då den är så stadig, inte vinglar som vissa kan göra och är lätt att använda. Den är i fint skick! Crosstrainern finns att hämta i Halmstad.