Till salu inom: ”

axl guitar ukulele förstärkare säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer nu ett enastående bra startpaket för den som vill börja spela Elgitarr. V-TONE GUITAR PACK från Behringer. Du får en elgitarr med förstärkare som tillsammans låter kanon, du kan få allt från rå dist till rent ljud i förstärkaren. prylarna är i nyskick och endast spelade ett fåtal h. Kartong och tillbehör finns. Ny pris. 1290kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Grattis! Du har just hittat "the guitar of your life" en halvakustisk Florhed som finns i musikbutiken i Väderstad, köp den med eller utan 50-tals HQ väska. Hon har systrar som presenteras på bifogade foton. Telecaster 1063kr Stratocaster 1175kr resonatorgitarr 2850kr och ungefär 100 systrar till samt förstärkare t.ex Laney acoustic för 1995kr som kan ses på hemsidan "florhed.se" Välkommen efter tidsbokning kväll och helg. Har du läst ända hit ska du få belöning: Söndagen den 20 oktober exakt kl. 09.00 säljer jag en st. halvakustisk för 3995kr annars 5995kr (SÅLD grattis Göran till kapet!) nu ord pris. Ge dig själv en riktig hederlig musikaffärsupplevelse, vi är ingen webbutik, vi finns på riktigt! -Med service, goda råd, musikalisk hjälp och ett härligt sortiment!
Säljer nu min yamaha Dg80-112 guitar förstärkare, jag har haft den i ett antal år nu och har vart super nöjd med den men spelar tyvärr alldeles för sällan och har ont om utrymme. Detta är en perfekt förstärkare för både nybörjare och proffs att sitta och lira på hemma. Den har El motorer i alla vrid knappar så man kan spara olika inställningar på minnet i förstärkaren så när man väljer i den digitala menyn så ställer knapparna in sig själva. Pris: 3000 kr (ny priset var över 10000kr) Eller byte mot veteran moped ( compact,monark,fs1 eller liknande) Ring vid intresse och om ni undrar något Mvh Richard
Roland Cube Lite Guitar förstärkare, en hemmatränings förstärkare i perfekt skick. Genom att kombinera grymma COSM-ljud, interface för iOS och ett högkvalitativt 2.1-system kan du med CUBE Lite gitarrförstärkare öva, spela och göra inspelningar hemma tillsammans med din iPhone, iPad eller iPod touch. Koppla in din iOS-enhet i jacket "i-CUBE LINK" och starta den kostnadsfria appen CUBE JAM, spela tillsammans med "backing tracks" och spela in det för att dela din musik och/eller spara låtidéer. Med stereohögtalare och en inbyggd subwoofer får du ett bra och anpassat ljud både för gitarrspel och musiklyssning. Tack vare den moderna designen som smälter in i en hemmamiljö kan gitarrförstärkaren CUBE Lite få en permanent plats i ditt hem, alltid redo när du vill plugga in gitarren och spela.
liten förstärkare med stort ljud inbyggda effekter som echo, rev, flanger chorus, väska och extra batt, drivs på 220v eller 12v i bilen, i båten eller på badstranden,