Till salu inom: ”

axio hårda ryggsäckar säljes

Tidigare annonser till salu

AXIO - unika ryggsäckar för aktiva människor Från amerikanska AXIO kommer en serie ryggsäckar utrustade med ett snyggt designat ytterskal i hård plast och med en inredning full av smarta lösningar. Ytterhöljet ser inte bara väldigt läckert ut, det skyddar också innehållet på ett bra sätt. Inuti finns plats för en laptop samt fickor och fack för papper, pennor och nycklar m.m. Allt på ett välorganiserat sätt. Extra breda remmar ger ökad bekvämlighet. Ryggsäckarna från AXIO andas kvalitet och finishen är i toppklass. Det här är väskor som sticker ut och som tål att synas. AXIO passar för dig som är på väg - till jobbet, till skolan eller ut på fritidsnöjen. AXIO - alltid redo - med en stil som väcker beundran. Priset avser modellen Fuse (den svart-blåa på bilden). Den modellen finns även i svart-röd, svart-grå och svart-svart. OBS! I sortimentet finns betydligt fler modeller och färger att välja på. Mer info på: www.checkray.se/axio Kontakta oss för närmsta återförsäljare. Det går även bra att beställa direkt från oss. Vi finns på Vindkraftsvägen 6 E som ligger i Skrubbatriangelns Industriområde ute vid Tyresö. Öppet vardagar mellan 08.00 - 16.30 och ej lunchstängt.
Nu har du tillfälle att skaffa dig en av marknadens absolut läckraste ryggsäckar till rena rama fyndpriset! Vi rear ut ett begränsat antal av AXIO´s tuffa Repsol-replika, en superläckert designad ryggsäck. Det hårda ytterskalet i polykarbonat skyddar innehållet och gör även att du slipper all form av fladder på ryggen när du kör hoj. Aerodynamiskt utformad och väldigt bekväm. Ordinarie pris: 1.995:- SÄLJES NU MED 50% RABATT! PASSA PÅ - BEGRÄNSAT ANTAL Du hittar oss på Vindkraftsvägen 6 E i Skrubbatriangelns Industriområde ute vid Tyresö. Vi har öppet vardagar mellan 08.00 - 16.30. Vi skickar även mot postförskott. För mer info, titta på: www.checkray.se/axio
Original Axio Swift Carbon mc-ryggsäck. Speciellt designad för sport- och touringmotorcyklisten. Hårt skal med puckel. Helsvart i nyskick. Säljes p.g.a. felköp. Köpt i Sverige. Löstagbart fodral för mobiltelefon, med bältesclips Öppning för hörlurssladd Formgjutet ytterskal Vattentålig Ergonomisk passform Justerbara remmar Extra stora dragkedjeskor Lättvikt 1.74 kg Inv volym ca 20 lit Rymmer 17" laptop Nypris 1 550 sek - Ditt pris 999 sek plus frakt. Eller hämtas på plats i Uppsala.
Från det välkända amerikanska företaget AXIO kommer denna läckra kollektion ryggsäckar med ett skyddande ytterskal i plast. Ryggsäckarna är idealiska för ett aktivt och fartfyllt liv, med en tuff design och med ett hårt yttre som skyddar innehållet. Inuti finns flera smarta fack med plats för kamera, papper, pennor samt hos dom flesta även ficka för en laptop. Flera har även hörlursuttag för en iPod eller mobil. AXIO´s ryggsäckar är unika i sin design och har ett detaljarbete och finish som slår det mesta. Väskorna är framtagna av ingen mindre än Bob Haro, världsberömd freestyle BMX-cyklist. Vare sig du ska ut på en cykeltur, ta scootern till skolan, en vandring i skogen eller till jobbet, så är AXIO redo för uppdraget. Snygg, stilig och praktisk - en ryggsäck för just dig! Passa på att unna dig något riktigt läckert! Kontakta oss för närmsta återförsäljare. Finns ingen på din ort så går det bra att beställa direkt från oss. OBS! I sortimentet finns betydligt fler modeller och färger att välja på. Mer info på www.checkray.se/axio Prisexemplet avser modellen Forza enligt huvudbilden (finns i carbon, silver och blåvit). Vi finns på Vindkraftsvägen 6 E som ligger i Skrubbatriangelns Industriområde vid Tyresö. Öppet vardagar mellan 08.00 - 16.30 och ej lunchstängt.
Från det välkända amerikanska företaget AXIO kommer denna läckra kollektion ryggsäckar med ett skyddande ytterskal i plast. Ryggsäckarna är idealiska för ett aktivt och fartfyllt liv, med en tuff design och med ett hårt yttre som skyddar innehållet. Inuti finns flera smarta fack med plats för kamera, papper, pennor samt hos dom flesta även ficka för en laptop. Flera har även hörlursuttag för en iPod eller mobil. AXIO´s ryggsäckar är unika i sin design och har ett detaljarbete och finish som slår det mesta. Väskorna är framtagna av ingen mindre än Bob Haro, världsberömd freestyle BMX-cyklist. Vare sig du ska ut på en cykeltur, ta scootern till skolan, en vandring i skogen eller till jobbet, så är AXIO redo för uppdraget. Snygg, stilig och praktisk - en ryggsäck för just dig! Passa på att unna dig något riktigt läckert! Kontakta oss för närmsta återförsäljare. Finns ingen på din ort så går det bra att beställa direkt från oss. OBS! I sortimentet finns betydligt fler modeller och färger att välja på. Mer info på www.checkray.se/axio Prisexemplet avser modellen Forza (den blåvita på bilden). Vi finns på Vindkraftsvägen 6 E som ligger i Skrubbatriangelns Industriområde vid Tyresö. Öppet vardagar mellan 08.00 - 16.30 och ej lunchstängt.