Till salu inom: ”

axial xr 10 crawler artr säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en sparsamt använd rock crawler, nästan helt komplett. Enda som saknas är ett 2S Lipo, kan du köpa på hobbyking för 150kr. Den är helt vattentätad dvs, ESC, mottagare och servo. Även alla lager är tätade med marinfett. Komplett ljuskit är installerat. Det som ingår är alltså: Bilen, radio ( axial ax-3 ) med tillhörande mottagare, en 27T tamiya silver can motor och en axial 55T, axial ESC ( lipo kompatibel ), ett säte som det redan är utskurit för men inte monterad och en skalenlig figur. Allt kommer i original lådan. Allt extra som följer med i kitet ligger i lådan också. Originaldäck och fälg följer med och några nyinköpta par också som syns på bild. Har säkert glömt något. Ring eller sms om du undrar något. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Xr 10:an är troligtvis en av de grymmare bilarna på marknaden om man vill klättra. Bilen är i mycket gott skick och har rullat på tok för litet. Bilen säljs komplett ARTR förutom laddare, annars är det bara att ladda och klättra. Axial XR 10 inkl två st borstade motorer (vet ej lindning), esc, mottagare, std servo, traxxas-sändare samt ett lipo acc (2s 1800 mah) med deans kontakt. Däck Losi Rock Claws 2,2 med mkt bra grepp. Låda, manualer, div reservdelar mm medföljer. Bilen finns i Saltsjö-Boo. Läs mer om bilen på http://www.axialracing.com
Axial AX10 Scorpion RTR säljes eller bytes mot en 1:8 tävlings elbuggy. Crawlern levereras med sändare, ett nytt LiPo 5000mAh saddle pack. En ny 45T motor är monterad tillsammans med ett Traxxas XL-5 reglage. Nytt huvuddrev i reserv samt nya drivaxlar i stål medföljer. Jättefina Ripsaw R35 däck skickas också med på köpet. Det sitter fyra ledlampor på taket samt fram och bakljus. En extrem klättrare i stenig terräng. OBS! Ingen bil för fartdårar;-) Jag kan också sälja endast crawlern för 1700:- utan sändare, mottagare, däcken samt drivaxlarna. Flera bilder kan mailas.
Säljer nu denna crawler som körts av sonen i 10 minuter - totalt. Manual och en hel påse med reservdelar ingår. Skickas ej, hämtas på Kungsholmen, du behöver egen sändare/mottagare och ack. RC modellbil 1:10 Axial Wraith Rock Racer AX90018 borst Elektrisk Crawler 4WD Beskrivning Wraith Ready-to-Run-modell i skala 1:10 Electric 4WD Rock Racer är ytterligare en ny kreation från Axial: Den första och extremt realistiska chassikonstruktionen i rundprofil tillverkad av höghållfast kompositmaterial. Wraith har tillverkats med snabbhet i åtanke och är alltså inte bara en vanlig långsam Rock-Crawler. Ett realistiska yttre, köregenskaperna och omedelbar användning gör det här fordonet till den perfekra Rohlingen för entusiaster som söker en utbyggbar kamrat. Wraith erbjuder otroligt mångsidig användning: i ökensand, på bergsstigar, i trädgården och som Rock Racer eller Mudd Racer! Egenskaper 20-turns elmotor
Tänkte sälja min crawler p.g.a att den används för lite! Köptes ny i somras. Axial Wraith 1/10 ESC: AE-2 med LiPo cut-off och drag broms Motor: 20T borstad 550 2,4ghz radio 5000mAh NiMH batteri med Tamiya kontakt (Tamiya från ESC) Går att köra på 2s lipo också OBS! Ingen laddare medföljer! Blivit lite skavmärken på tak och axlar (se bilder) Alla grejer som följde med när den var ny ingår och bilen funkar felfritt! Bilen finns att hämta i Kinnarp, Falköping. Annars kan den skickas om köparen står för frakten och skickas ej innan pengarna finns på kontot! 3800kr billigare vid snabb affär OBS! Ingen laddare medföljer! Nås lättast på Sms/Mail men går givetvis bra att ringa också!