Till salu inom: ”

axial wraith säljes

Axial rattradio

Falköping

Tidigare annonser till salu

Axial Wraith möter General Lee !! Ett rullande chassi, då det köptes som kit. Inköpt förra hösten och ihopbyggd under vintern. Alla diodlampor inkopplade och fungerar. 4 fram och 2 bak. Har haft ett komplett Traxxas Vxl-system i den och det fungerade kanon. Det ingår en uppsättning paddeldäck då jag haft den som en "FOFF", utan några problem. Inga som helst problem att klättra i dom brantaste sandbankar.
Hej Wraith som jag kan sälja som ready to run om ni vill det, det som ingår är bil med borstlöst system från team ASE och sändare 2,4 och mottagare även detta från Team ASE. Laddare med 2 st 11.1 lipo och en olackad ny kaross. Det finns justering på farten så oerfarna kan lära sig i lugn o ro. Ska den skickas så är det inbetalning på mitt konto innan och köpare betalar frakt.
Har en mer eller mindre ny Axial Wraith Poison edition. Komplett med allt som medföljer ny. 2,4 rattradio, en påse med reservdelar, manual, orginal kartong. Medföljer även 1st 7,4v lipo acc samt en Bec. En riktigt rolig bil som klättrar bra, och om man vill så är det bra fart i den. Kolla på axials hemsida. Eller på youtube Allt är i nyskick och är mycket lite kört. Nypris 3895kr för bilen Lipo acc 500kr Bec samt kablar 150kr Säljes för 3200kr för allt vid smidig affär
Riktigt rolig och snabb bil. Många plastdelar är utbytta mot aluminium eller stål. Servot är uppgraderat till ett mycket kraftigare high voltage servo som drivs av en Castle Creations BEC. Just nu sitter det i borstlöst fartreglage och motor vilka fungerar dåligt och antagligen behöver bytas. Axial radio kontroll, Castle Link USB programmerings kit, original fartreglage och en låda med massor av reservdelar medföljer. Du behöver alltså komplettera med batterier (11,1 V LiPo rekommendas) och laddare.
Hej En axial wraith säljes pga att den inte används. Det sitter aluminium bärarmar, hitec radio och motagare, hd framaxel i helaluminium, piggyback olje stötdämpare med ny silicone olja på den. Det som följer med är: -En extra set bärarmar -Drivaxlar -Vxl låda aluminium hus och kullager -Org fram axel som behöver en ny steering knuckle ca 150kr. -2 extra dämpare -ett Orion 4500mah batteri -org dämpare 2500kr eller bud