Till salu inom: ”

axial crawler säljes

Tidigare annonser till salu

Axial AX10 Ridgecrest RTR i absolut nyskick. En crawler som är snabb nog att även vara en basher!! All data: http://www.axialracing.com/products/ax90019 Extrautrustad med: - Axial 55T motor (utöver standardmotorn) för extra högt vridmoment och precision vid crawling. (NP 250kr) - UBEC för att inte skada mottagare eller servon vid körning med 3s LiPo. (NP:200kr) - Hjulinfästning och styrstag, som anses vara modellens svaga punkter, är bytta till aluminium för hållbarhet. (NP: 500kr) Nypris ca 4000kr.
En äkta crawler som tar sig över de mesta i terräng,;) Denna bil har utbytt alla slit delar till options alu..håller i evighet. .medföljer massa delar ..Sitter helt nya däck med nya fälgar på nu...bilen är i jätte fint skick. .ljus fram o bak..Dingo är klart den bästa axialen av alla..går å sätta på 2.2 den är klar för de..även batteri kittet framflyttat samt chassit ombyggt till längre typ honcho. ..vil du ha scaler att tävla med så har du denna....du får komplettera med acc... Eller bytes mot xbox 360 lr ps3 lr nåt annat kul
Till salu en Axial Wraith Spider edition crawler med ett borstlöst Novak Timbuk2 motor/ESC-system. Bilen är uppgraderad med massor av aluminium/stål i drivlina, drivaxlar upphängning, fjädring osv. Också uppgraderad med viktade bättre däck på aluminum-fälgar. I fronten sitter en eldriven wire-winch. På styrningen sitter ett starkt digitalt Savox-servo. Med föjer en stor låda med däck, extra dämpare, karossdelar och reservdelar. Funkar perfekt och säljes komplett med en digital FrSky 2,4Ghz FS-GT3C 3-kanalig digitalradio med display och 3 accar (4-5Ah, 1st 2S LiPo och två st NiMh, alla i gott skick).
Axial 1.9 Beadlock Ring .... CRAWLER
Komplett Axial crawler med två batterier och 220v laddare. Lite körd karossen har några repor på sig. Fram och bakdiff är låsta och lilla motrordrevet sitter i=låg toppfart.