Till salu inom: ”

axet gustaviansk möbelgrupp säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag är tyvärr tvungen att sälja bort möbler av märket "AXET" som mina föräldrar köpte 1952 hos möbelkonst i stockholm. Det är en gustaviansk möbelgrupp i antikvit/grå färg. Välbevarade möbler som har stått på 2 olika ställen sedan de köptes, först hos mina föräldrar och sedan hos mig senaste 6 åren Det finns inga skador eller skavanker på nån av delarna. Möbelgrupp består av : Ett skåp 183,5 högt,127,5 brett,46 djup sidebordet: 185 brett,84,5 högt,51 djup bordet: 115 i diameter+3 st iläggsskivor 105 cm breda +6 st stolar. Priset är satt med tanke att det ska säljas snabbt pga flytt. Den som vill ha hela gruppen har företräde och priset är 15.000 för allt eller går att sälja per del och priset blir 6000 per del Ni är välkommna att ringa och boka en tid för visning.
Bord med 6 stolar "Axet" med 2 iläggsskivor Hörnskåp Gustavianskt skåp
Gustaviansk möbelgrupp i modellen Axet. Bord med 6 stolar samt två iläggsskivor. Gruppen är i bra skick, endast små skavanker. Dynorna är rena och fina. Tillhörande hörnskåp i mycket fint skick. Jag jobbar på dagarna så nås med fördel på kvällarna via telefon eller mail.
Allt är nymålat i en vit, matt färg. Stolarna är omklädda i ett beiget tyg med vita prickar. Bordet har 2 iläggsskivor Fler bilder finns.. Leverans kan vara möjlig Pris 8500
Bord med 2 iläggsskivor och 6 tillhörande stolar i bra skick säljes. Med iläggsskivor är bordet 2,10 m långt och 1 m brett. Utan skivor 1,4 m långt.