Till salu inom: ”

axelhölster revolver säljes

Tidigare annonser till salu

Manhattan orginal revollver i skutbart skick, det är inget tävlingsvapen utan en liten trevlig sak att hobby skuta med. Står MANHATTAN FIRE ARMS CO,NEWARK N.J. på pipan. Revolvern har en skada på ena kolvsidan det ser ut som någon glad cowboy har hamrat med den vilket inte var ovanligt på den tiden. Allt på första bilden medföljer revolvern så som kulor,10 krutladdningar, tändhattar och verktyg för tändhattarna, bara att ladda och skuta. Kan även skicka med ett axelhölster för en kostnad av 500kr extra. Licensfri enligt Svensklag antikt svartkrutsvapen före 1890.
Militärt pistolhölster till Glock 17 Pris: 300 kr Axelhölster till revolver med 6 tums pipa Pris: 200 kr Axelkolv till en Glock 17 Pris: 400 kr Taktiska hörselskydd, Peltor Soundtrapp Pris: 300 kr Paketptis: 1000 kr Prylarna hämtas helst i Göteborg.
Läderhölster Bianchi Axelhölster Bianchi X15, 1 st. large, tar de flesta stora pistoler. 1 st. small, för de lite mindre pistolerna. Aldrig använda i orginalförpackning. Bälteshölster Bianchi 5BH, För revolver upp till 4 tum pipa.
Axelhölster revolver
Axelhölster för mindre pistol eller revolver