Till salu inom: ”

axcent rocker klockarmband säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är tre gentlemen (gitarr, bas/sång och trummor) som lirar rock/blues covers i min källare i Hässelby. Vi lirar för att ha kul och siktar på att repa en gång i veckan. Tanken är också att repa in lite låtar för att kunna göra spelningar ute någon gång ibland. För att bandet ska fortsätta sin utveckling så saknar vi fr.a. en leadsångare. Du behöver inte vara proffs (det är inte vi), men lite erfarenhet och intresse av att sjunga rock/blues är väl inte fel (typ Deep Purple, AC/DC, ”bluestolvor” o.dyl.). Kan och vill du även komplettera med gitarr/bas/keyboard emellanåt så är det inget minus. Ålder egentligen ganska ointressant, själva är vi i 40-60-årsåldern. Vid intresse, skicka ett mail till Jonas.Broman@ki.se.
På Hyrahyra kan du genom Ebilhyra boka hyrbil i Ayers Rock till förmånliga priser. Vi gör det enkelt för dig att hyra bil i Ayers Rock, klicka på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priserna för biluthyrning i Ayers Rock varierar beroende säsong och hyrtid, men du får aktuella och uppdaterade prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom vår bokningsfunktion. Genom att boka via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga administrationskostnader när du ska hyra bil i Ayers Rock. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du bokar din hyrbil billigt hos oss! Ayers Rock är en 600 miljoner år gammal sandstensmonolit i södra Northern Territory i Australien.[1] Monoliten är ett inselberg, vilket innebär att det står kvar där omgivande berggrund har eroderats bort.
Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Ayers Rock till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priset för att hyra bil i Ayers Rock varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Ayers Rock. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Ayers Rock genom oss! Ayers Rock är en 600 miljoner år gammal sandstensmonolit i södra Northern Territory i Australien.[1] Monoliten är ett inselberg, vilket innebär att det står kvar där omgivande berggrund har eroderats bort.
På Hyrahyra kan du genom Ebilhyra hyra van i Ayers Rock till förmånliga priser. Vi gör det enkelt för dig att hyra van i Ayers Rock, klicka på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priset för att hyra bil i Ayers Rock varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Genom att boka via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga omkostnader när du ska hyra van i Ayers Rock. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du hyr van billigt hos oss! Ayers Rock är en 600 miljoner år gammal sandstensmonolit i södra Northern Territory i Australien.[1] Monoliten är ett inselberg, vilket innebär att det står kvar där omgivande berggrund har eroderats bort.
Swatch White Rebel klocka, som ny, (SUOW701) säljes för 350 kr. Ord. pris: 500 kr. ----------------------- Axcent Rocker klockarmband, läder, säljes för 350 kr. Ord.pris: 750 kr. ----------------------- Sportklocka, digital, gummiband. Säljes för 150 kr. ----------------------- Hämtas i Lindome! Köparen betalar frakt! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.