Till salu inom: ”

axcent klockor bruksanvisning säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en 1 månad gammal , supersnygg Axcent klocka. En höstnyhet som heter duga! Uret är rosa och armbandet är i rosa och marinblått. Ett nåste i höst ! Säljer den pga att jag har en annan som jag jämt använder, så den här har bara legat ända sedan jag köpte den. Nypris ca 700:- Kvitto finns! Kan skickas för 25:- Hör gärna av er för mer information!
Tjenare! Jag säljer nu mina klockor. Det är snart jul så detta blir en bra julklapp. Det är: * Klockorna: Axcent of Scandinavia och Gabarra Milano. * 3 st klockband: Den vänstra och den i mitten är Axcent of Scandinavia, och den till höger är en vanlig. Allt från Axcent har tidigare kostat 900 :- Gabarra har kostat 500, och det andra bandet 100 :-. Allt för 900 (prutbart) !!! Vill du hade enskilt så hör av dig så diskuterar vi priset. Tänk på att det är prutbart !!! Är en seriös säljare och vill ha seriösa köpare.
Fin TRIWA klocka i färgerna guld och blå med brunt läderarmband. Väldigt fin och sällan använd. Ordinarie pris: 1795kr (kvitto finns). Jag sätter ner den med mer än 1000kr! Nu: 750kr Axcent klocka med sprillans nytt armband. Hör av er för fler bilder. 150kr Båda för 800kr! Köparen betalar för ev. postavgifter. Köpes endast för pengar, alltså inga byten mot andra prylar.
Jag säljer min Marc Jacobs klocka då jag inte använder den. Den är väldigt varsamt använd därav inga repor. Det finns även två extra länkar. 800kr Min Axcent klocka har jag använt en del. Där är inga repor på uret men lädret har dock åldrats. Lädret är mörkbrunt och detaljerna är guldiga. 300kr Hör gärna av er om ni har fler frågor eller om ni vill ha fler bilder!
Klockan är i bra skick och har förutom de vanliga funktionerna att visa tid, dag och datum även alarm, tidtagarur och belysning. Bruksanvisning, extra delar till armbandet (så att man kan förlänga det vid behov) samt kvitto medföljer. Nypris 800kr.