Till salu inom: ”

awia massagebadkar säljes

Tidigare annonser till salu

Massagebadkar för seniorer och handikappade med bra baddjup från Awia. OBS: Säljes för endast 8 000:- på grund av ett litet skönhetsfel i akrylen! Begränsat antal. Ordinarie pris 22 000:- Dimensioner: 1530*850*1060mm (LxBxH) Material: 6-8mm glasfiberarmerad akrylplast, rostfritt stål, härdat säkerhetsglas Vikt: Cirka 100kg Volym: Cirka 300 liter (toppfyllt) -------------------------------------------- Axinit har utrustats med 4st roterbara massagemunstycken för rygg, 6st massagejets för lår och fötter. Allt drivs av en massagepump på 750watt med ett stadigt vattenflöde som resultat. Du finner även ett duschmunstycke med tre lägen (spridd, spray och koncentrerad stråle) och ett dekorativt vattenfall. Massagebadkaret kan givetvis fyllas från alla källor. I massagebadkaret Axinit finnes även överfyllnads- och torrkörningsskydd, självdränerande slangar med spolfunktion. Vi har 24 MÅNADERS GARANTI på alla våra badprodukter och levererar till låga kostnader i hela landet. Givetvis kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 72 månader (nu endast 5,95% ränta) eller 12 månader räntefritt! VÄLKOMMEN!
Ett mycket stilrent, enkelt och modernt formgivet massagebadkar från Awia™. Dimensioner, mm: 1430x1430x700 (LxBxH) Material: 6-8mm glasfiberarmerad akrylplast, rostfritt stål Vikt: Cirka 100kg Volym: Cirka 300 liter (toppfyllt) -------------------------------------------- Pearl har utrustats med inte mindre än 4st roterbara massagemunstycken, 8st massagejets och 8st luftbubblor i botten. Allt drivs av en massagepump på hela 900W samt kompressor på 200W, med ett stadigt vattenflöde som resultat. Denna modell är även utrustad med en underhållsvärmare på 1500W. I massagebadkaret Pearl finnes även överfyllnads- och torrkörningsskydd, självdränerande slangar med spolfunktion, sargblandare, undervattensbelysning, FM-radio (med en högtalare och CD-ingång) och till och med en telefon för in- och utgående samtal. Pearl levereras även med ett automatiskt ozonrengöringsystem som tar bort bakterier och dåliga lukter som kan uppkomma. -------------------------------------------- Massagebadkaret finns för omgående leverans och givetvis kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 72 månader (nu endast 5,95% ränta) eller 12 månader räntefritt! Notera att vi även säljer andra modeller av massagebadkar/bubbelbadkar, massagestolar, spabad m.m Kika därför in på vår hemsida, för mer information och inspiration till ditt nya badrum! VÄLKOMMEN!
Massagebadkar med dörr och bra baddjup från Awia. OBS: Säljes för endast 6 500:- på grund av ett litet skönhetsfel i akrylen! Begränsat antal. Ordinarie pris 22 000:- Dimensioner: 1530*850*1060mm (LxBxH) Material: 6-8mm glasfiberarmerad akrylplast, rostfritt stål, härdat säkerhetsglas Vikt: Cirka 100kg Volym: Cirka 300 liter (toppfyllt) -------------------------------------------- Axinit har utrustats med 4st roterbara massagemunstycken för rygg, 6st massagejets för lår och fötter. Allt drivs av en massagepump på 750watt med ett stadigt vattenflöde som resultat. Du finner även ett duschmunstycke med tre lägen (spridd, spray och koncentrerad stråle) och ett dekorativt vattenfall. Massagebadkaret kan givetvis fyllas från alla källor. I massagebadkaret Axinit finnes även överfyllnads- och torrkörningsskydd, självdränerande slangar med spolfunktion. Vi har 24 MÅNADERS GARANTI på alla våra badprodukter och levererar till låga kostnader i hela landet. Givetvis kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 72 månader (nu endast 5,95% ränta) eller 12 månader räntefritt! VÄLKOMMEN!
Ett stort, rymligt och vackert bubbelbadkar för 2 personer från Awia. Obs: Fronten har en liten spricka som inte syns när karet står på plats. Pris: 14 500:- Ordinarie pris 17 500:- Dimensioner, mm: 1920x1450x800 (LxBxH) Material: 6-8mm glasfiberarmerad akrylplast, rostfritt stål Vikt: Cirka 120kg Volym: Cirka 400 liter (toppfyllt) Sapphire (V) har utrustats med inte mindre än 7st roterbara massagemunstycken, 6st massagejets och 8st luftbubblor i botten. Allt drivs av en massagepump på hela 1500W samt kompressor på 200W, med ett stadigt vattenflöde som resultat. Denna modell är även utrustad med en underhållsvärmare på 1500W. Du finner även ett duschmunstycke med tre lägen (spridd, spray och koncentrerad stråle) samt ett dekorativt vattenfall. Massagebadkaret kan givetvis fyllas från alla källor. I massagebadkaret Sapphire (V) finnes även överfyllnads- och torrkörningsskydd, självdränerande slangar med spolfunktion, sargblandare, undervattens- och frontbelysning, FM-radio (med en högtalare och CD-ingång) och till och med en telefon för in- och utgående samtal. -------------------------------------------- Vi har 24 MÅNADERS GARANTI på alla våra badprodukter och levererar till låga kostnader i hela landet. Massagebadkaret finns för omgående leverans och givetvis kan du även välja att dela upp din betalning på 72 månader (nu endast 5,95% ränta) eller 12 månader räntefritt! VÄLKOMMEN!
Modern design och praktiskt placerade funktioner i denna ångbastu från Awia. -------------------------------------------- Betala från cirka 384: -/mån (ring oss!) -------------------------------------------- Dimensioner, mm: 1250x1250x2200 (LxBxH) Material: 4-6mm glasfiberarmerad akrylplast, rostfritt stål, härdat säkerhetsglas El: 220V 16A (1,5m elkabel inkl. jordfelsbrytare ingår) Ånggenerator: 3kW Massagepump: 1,0HP (750W) Whirlpool -------------------------------------------- Geysir har en innovativ design med tydliga linjer och kurvor. Detaljerna och det blå glaset samverkar för att skapa en tidlös design som passar i de flesta badrummen. Med 4st ergonomisk placerade massagemunstycken för massage av rygg, 4st för punktmassage i vägglisterna och en flyttbar fotmassage levererar ångbastun garanterad avslappning vid varje användande. Den inbyggda ånggeneratorn på inte mindre än 3kW levererar en såväl uppfriskande som helande upplevelse. Tid och temperatur ställs givetvis enkelt in på den inbyggda kontrollpanelen. I badkaret finner du även 6st jetmunstycken, vilket innebär att Geysir i princip är både ångbastu och massagebadkar kombinerade i en praktisk lösning. -------------------------------------------- Vi har 24 MÅNADERS GARANTI på alla våra badrumsprodukter och levererar till låga kostnader i hela landet. Badkaret finns för omgående leverans och givetvis kan du även välja att dela upp din betalning på 72 månader (nu endast 6,95% ränta) eller 12 månader räntefritt! VÄLKOMMEN!