Till salu inom: ”

avtorkningsbara dukar restparti lindome säljes

Tidigare annonser till salu

Ljus och fin lägenhet uthyres. 60,4 kvm. Inglasad balkong med sol i västerläge. Fräscht kök och stort vardagsrum och sovrum med 5 inbyggda garderober. Lindome ligger i Mölndals kommun och är placerat söder om Göteborg. Här finns närhet till fina naturområden, bra serviceutbud och goda kommunikationer. Med 5 minuters promenadväg hittar man Lindome centrum som erbjuder både mataffär(ICA), pizzeria, café, blomsteraffär, hälsokostaffär, apotek, vårdcentral, folktandvård och Sportlife. Med pendeln endast 15 min till Göteborg. P-plats tillhör lägenheten och ingår i avgiften. Kabel-TV basutbud ingår i avgiften. Tvättstuga finns i separat byggnad. Gym finns i separat byggnad. Lägenheten är till salu därför hyrs den ut 3 månader i taget. Hyra 6500 kr/ månad.
Nu ska vi satsa på nytt i Värmland och säljer därför vår fastighet i Lindome. Huset är byggt på 40-talet och tidigare tillverkades Lindomestolen i det hus som numera är gästhus.På tomten finns även en verkstad och en friggebod. Den insynsskyddade tomten på 1200 kvm är fylld med massor av växter. Huset värms upp av elvärme men även av en kamin och luftvärme. Mycket vackra omgivningar med stora strövområden och golfbana. Fastigheten som är i visst behov av renovering säljes till högstbjudande.
Vi växer kraftigt nu och behöver förstärka vår organisation med ännu fler skickliga medarbetare i Lindome med omnejd. Vi söker dig mellan 18-70 år som vill jobba deltid. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.Som person bör du vara:*Självständig*Ansvarsfull*Serviceinriktad*Noggrann*FlexibelDu ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.Du ska behärska svenska i tal och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är en merit.Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.seLönFast lön. Kollektivavtal finns.
En stor, ljus 2:a i Lindome centrum önskas byta till en trea, alternativt större tvåa i Mölndal. Det finns möjlighet att få hjälp via Förbo med tapetsering/målning/golv och andra tillval, enda tillvalet som finns i denna lägenhet är en tvättpelare som trots storlek lämnat kvar mycket plats i badrummet. Via hallen kommer man in i alla rum, köket med matplats längst in har många stora bänkytor och mycket skåpsförvaring och sovrummet har garderober längs hela ena väggen samt en fransk balkong, och från vardagsrummet finns en stor balkong med utrymme för utemöbler mm. Närhet till buss och pendel, ett gäng affärer, apotek, gym och vårdcentral finns nära beläget och gården i sig är lugn med många trevliga grannar
Duni avtorkningsbar duk. 125 cm X25 meter. 30 st Rosa