Till salu inom: ”

avstånds höjdmätare laser säljes

Tidigare annonser till salu

"NY"Digital laser photo varvräknare. där man monterar en reflextejp på exempelvis vevaxeln för mäta motorvarven, eller på svängjhulet på mopeden, man kan mäta varvtalen på i stort sett vad som hällst, fantasin sätter gränsen, ett perfekt verktyg för att mäta varvtal på maskiner. Medföljer även väska samt batterier och reflextejp, dvs bara montera batterierna och börja mäta. Storlek: 160mm*74mm*37mm. Vikt med batterier. 200g mätområde: 2.5-99,999 RMP. detekt avstånd: 5 till 25cm mätnogrannhet: +/- (0.05% +1 digit). Minne: Max RPM / Min RPM / senaste RPM (Det senaste värdet/ maxvärde/ minvärde blir automatiskt sparat Display: 5 Digits, 18mm LCD Display 3x1.5V AA Battery (Ingår). Reflex tape (ingår). Engelsk manual
Kompakt, lätt och tålig avståndsmätare designad speciellt för golfare. Med denna kan du snabbt, enkelt och med hög noggrannhet mäta avståndet till flaggan eller andra objketiv på golfbanan. ********************************* Ring oss på 090-200 70 00 (Vardagar 10-12, 13-17) Beställ direkt på vår hemsida www.cyberphoto.se Snabba och trygga leveranser. Lagerutlämning Gräddvägen 5, Umeå ********************************* Nikon Laser 350G ger snabb enkel mätning eller 8 sek kontinuerlig mätning. Noggrannheten är +/- 0,5m vid avstånd under 100m, och +/- 1,0m vid avstånd över 100m. Laser 350G har automatisk avstängning efter 8sek för att spara batteriet, och är vattentät (ned till 1m) och kvävgasfylld.
Hej, Jag säljer min Nikon Laser 350 som jag vann i en tävling, så den är helt ny och oanvänd. Passar perfekt för er som är golf intresserade då den mäter avstånd upp till 500 meter. Som sagt, den är ej använd och helt ny. Rekomenderat pris är mellan 2500 kr och uppåt, jag säljer den för endast 2000 kr. Så slå till nu! Går att pruta! Svarar endast på mail.
Säljer en Ny Amerikansk Nikon prostaff laser 550.Nypris på Jakt.se 3290kr. Fakta: Nikons avståndsmätare blir alltmer populära inom användningsområden som spänner från jakt till marint arbete och golf. De ger snabb och enkel mätning i meter eller yard. För toppjakt har avståndsmätare inneburit en ny era med säkrare skott och mindre risk för skadeskjutningar.Laser 550 är speciellt framtagen för jägaren. Den vattentäta konstruktionen och läget för bortersta målprioritet gör att du aldrig missar en mätning, oavsett förhållandena. Med Laser 550 på passet kan du känna dig säker.• Kompakt och lätt (180g)• Bortersta målprioritet (Distant Target Priority ) visar endast det högsta mätvärdet om flera avstånd registreras.• Kraftfull 6x-monokulär kikare med flerskiktsbelagda linser för en skarp och ljusstark bild.• Kvävegasfylld och O-ringstätad, vattentät ner till 1 meter under 10 minuter.• Mätområde: 10 -500 meter.
Tac Vector Laser designator är tillverkad med väldigt hög precision. Det är en helt ny typ av laser som kombinerar den konventionella ficklampan med laserstrålens effektivitet. Med ett kikarsikte, en kikare eller tubkikare, har man en oöverträffad kombination för skytte i mörka förhållanden. Lampan kan också användas som ficklampa. Den är framställd särskilt för låga temperaturer, så den är ett mycket prisvärt alternativ till riktiga nattsikten, och ger en mycket god måluppfattning på långa avstånd i mörka förhållanden. Besök vår webbutik för mer info: www.jaktmaster.se