Till salu inom: ”

avsaltningsanläggning säljes

Tidigare annonser till salu

Avsaltningsanläggning för produktion av dricksvatten utan kemiska tillsattser direkt från Östersjon. Modellen är en ENWA MT7600 för omvänd osmos. Den har 5 membran/trycktuber och har en kapacitet på 7.6 m3/dygn men kan skalas ned. Den försörjer för närvarande 13 fastigheter. Försedd med sandfilter,påsfilter, finfilter samt backspolning och avsyrningsfilter. Mycket välskött. Skötsel och driftinstruktioner finns framtagna. Råvattenpump,hydroforpump och visst tekniskt stöd ingår. Anläggningen är i drift men kan avyttras omedelbart och finns på Rådmansö.
Avsaltningsanläggning med hög kapacitet för egen nedmontering och avhämtning. Nyskick och vinterställd. Säljs i befintligt skick. Har tillhört försvarsmakten och varit i bruk i Stockholms skärgård. Finns nu på ö med båtförbindelse i Stockholms norra skärgård. Står monterad i container vilken inte medföljer. Kapaciteten uppskattas till ca 10kbm per dygn.
Avsaltningsanläggning för ett hushåll
Avsaltningsanläggningen passar för sthlm skärgård, drygt 10 år gammal. Avsaltningsanläggning är till för att skapa dricksvatten / 1000 liter per dag, räcker till disk och dusch. Kräver visst underhåll. Nypris 40.000
Fullt fungerande Elektrolux avsatnings- anläggning för en kran på diskbänk.