Till salu inom: ”

avsaltningsanläggning brunn kostnad säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en avsaltningsanläggning till salu. Den renar havsvatten till dricksvatten.Klarar en familjs normala vattenbehov inkl dusch.Jag har haft den på min ö i sthlms skärgård och den har fungerat bra i 10 år. Nu har jag borrat en brunn.Man bör vara lite händig för att ha en avsaltningsanläggning.
Nu finns det möjlighet för alla som har tillgång till Östersjövatten att få rent dricksvatten genom sk. omvänd osmos (RO) till ett överkomligt pris. Kanske har ni fått saltvatteninträngning i er brunn, tröttnat på att bära vattendunkar från samfällighetens tappställe, eller vill vara den första i kompisgänget med att producera eget dricksvatten i båten. Vår minianläggning för båten eller stugan har måtten 72x33x21 cm och ger upp till 100 liter rent dricksvatten per timme. Den går att placera stående, liggande eller isärplockad med delarna monterade där det finns plats. Den drivs med 230 Volt i stugan, batteriet i båten genom en inverter, eller med en solcell på öde ön. Anslut anläggningen till saltvatten, slå på strömbrytaren och drick vattnet. Svårare är det inte. Vi bygger marknadens billigaste avsaltningsanläggning utan att pruta på kvalitén. Svenskt hantverk utan kinesiska skräpdelar. Vi har inga mellanhänder utan säljer direkt från fabrik till kund. Vi säljer bara det allra nödvändigaste för att få rent vatten, ingen automatik eller annat kostsamt krimskrams, därför blir ord. priset så lågt som från 24.900 kr. inkl. moms. Just nu har vi dessutom kampanjpris från osannolika 19.900 inkl. moms. Visst säljer vi även tillbehör så som automatik, tankar, filter, pumpar etc. och hjälper er med en helhetslösning för ert vattenbehov. Behöver ni större anläggningar så bygger vi sådana också, t.ex. om ni vill gå ihop flera fastigheter om samma anläggning. Just nu har vi även en begagnad anläggning som är komplett och helautomatisk till ett mycket överkommligt pris (för t.ex. en båtklubb). Den ger ca 500 liter per timme och är renoverad till nyskick. Vi förser bl.a. Grinda Värdshus och gästhamn med gott dricksvatten.
Avsaltningsanläggning för avsaltning av havsvatten eller en brunnsvatten med saltinslag. Anläggningen och kringutrustning som tankar och förfiltrering anpassas för Ert behov och om Ni använder brunn eller havsvatten. OBS!Priset varierar beroende på nödvändig utrustning. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga då Vi importerar delar och bygger anläggningarna själva! Anläggningen på bilden renar nu en brunn och klarar då att rena ca 75 liter i timmen. Själva anlägningen börjar efter WellMate tanken och går fram till höger vägg.(Avhärdare, avsaltare, mineralfilter, tank med pump).Totalt pris ca 75 000:-kr Vi har även en kompakt modell för väggmontage! Se sista bilden. Vi har flera olika storlekar på anläggningar ända upp till 3500 liter per timme. Vi säljer även utbytesmembran till avsaltningsanläggningar. Storlek 2540 och 4040. Ring eller maila för mer information! Gratis offertförslag!! Om företaget RENT VATTEN är vad Vi ger våra kunder! Vi säljer, monterar, och servar olika typer av vattenfilter eller hela vattenverk även avsaltare. NU HAR VI ÄVEN ANLÄGGNINGAR FÖR AVLOPPSRENING! Tex. aktivtslam anläggningar för enskilda hushåll och även större för samfälligheter. Ring 070 674 00 00 för frågor om avloppsrening!
Efter inkoppling till kommunalt vatten säljer vi vår avsaltningsanläggning med tillhörande filtrering och doseringskärl för dricksvatten installerat 2008. Anläggningen består av ett HOH RO 2020 som via omvänd osmos under tryck separerar bort salter från havsvatten eller grundvatten samt genom ett stort Callidus AIF 1465-268P-Logix med backspolningsautomatik filtrerar bort oönskat järn och mangan. Kapaciteten är 450 liter rent vatten per timme. För mer information kontakta mig.
Nästan ny oanvänd vattenrenare nypris: 27000:- nu endast 16900:- Att få in rinnande vatten i stugan brukar vara en dramatisk standardhöjning som man inte ångrar. Vare sig man drar in vattnet med hjälp av en tryckpump eller fortfarande bär in vattnet och utnyttjar en dränkbar pump. Vi kan erbjuda dessa olika alternativa lösningar. Tänk på att kommunerna har lite olika regler vad gäller vatten och avlopp. Kontrollera vad som gäller i din kommun hos Miljö- och Hälsoskyddskontoret. Vattenrenare avsaltningsanläggning: Dometic RO400B Dometics vattenrenare för hushåll är i absolut toppklass. I stugor / båtar där vattenkvaliteten är dålig är detta den säkraste och enklaste lösningen för ett rent dricksvatten. I många brunnar eller andra vattenkällor är vattnet direkt olämpligt att dricka. Dometics vattenrenare använder omvänd osmos som är den bästa metoden för rening av vatten. Grundmodellen RO100 används för de flesta vattenkällor för rening till dricksvatten. För vattenkällor med svårare förorening och för t.ex. bräckt Östersjövatten finns den avancerade RO400B modellen. * Finns för direktflöde eller med lagringstank * Vattenmängd 3,1 liter/minut * Reningseffektiviteten bevakas och filterbyten indikeras * Kompakta modeller och enkel installation * För vatten med hög kalkhalt finns av-härdare som tillbehör * Kan drivas med omformare från 12V batterisystem. Förbrukning vid drift: 530W Spänning: 230V AC Flöde vid 15°: 3.1 LITER MIN Filtrering inbyggd: partikel/kol Vattenutbyte: 50-60% Mått bxhxd mm: 225 x 470 x 460 Vikt: 29Kg