Till salu inom: ”

avlivningshotade hundar bortskänkes stockholm säljes

Bortskänkes

Burlöv

Tidigare annonser till salu

Färsk, nykapad ved bortskänkes kontinuerligt i hela Stockholm. Veden är i hanterliga bitar (c:a 1 meters) och vi har kört bort allt ris. Vårt enda krav är att veden hämtas inom tre dagar från det att du sagt att du tar den. Tänk på att du behöver pirra och släp! *** OBS! Vi har INTE torr kluven ved! *** Vill du också bli uppsatt på vår vedlista? Skicka då ett mail till oss där du anmäler intresse och beskriver: - Vilka områden i Stockholm som du kan hämta ved - Uppskattning av hur mycket du vill hämta per år - Hur du hämtar (t.ex. bil, släp och pirra) Trevlig sommar önskar vi på Trädfällarlaget
Skänker bort min soffa som är av modellen IKEA Stockholm. Som visas på bilderna så finns det rödvinsfläckar på den, men känner man för att klä om den så är detta ett gyllene tillfälle då soffan i övrigt är i mycket bra skick. Soffan finns för avhämtning vid Skanstull på Söder. Bortskänkes endast mot avhämtning! Kontaktas endast via mail /Erik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan nu skall jag sälja min älskling. Han heter ivica och är hur snäll som helst. Han gör det han blir tillsagd om. Ivica han vaccinerats mot alla sjukdomar så han rackaren är hur frisk som hälst. Hans mamma dragica är utbildad polishund och det samma med farmor kokavica. De tjänstgör inom polisen som knark hundar. Ivica är inte utbildad i något utan han är bara en liten tjockis som gillar att äta och mysa :) . Hunden är 6 månader gammal.
En sportstuga om ca 45 km bortskänkes. Byggd 1954 och, nytt tak ca 1995, renoverad invändigt 2009. (Nytt IKEA kök, vitmålade väggar, ljusgrå mosaik i köksdelen). Stora stockar i taket. Eldstad - Keddy insats som ger snabb och effektiv värme i huset. Nedmontering och bortforsling av huset skall ske innan december 2013. Huset finns på en ö utanför Runmarö. Ca 20 meter från huset kan man angöra med pråm. Vitvaror, altan och inventarier ingår ej. För fler bilder och frågor ring 0738-001100
IKEA Stockholm bokhyllor bortskänkes omedelbart. Finns nedmonterad med alla tillbehör och skruvar centralt i Stockholm. Stor bokhylla 3 x 72 cm: Hyllan är i ekfaner och består av 3 x 72 cm sektioner. En grunddel och två påbyggnadssektioner. Höjd 222cm Djup 31cm Antal hyllplan: 18 (3 x 6) Liten bokhylla Höjd: ca 150 cm Bredd: 72 cm Djup: 31 cm Antal hyllplan: 4 Bild på uppmonterad hylla i två sektioner är lånad.